Quantcast 2 problems - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-11-2018, 04:28 PM
teyabs's Avatar
teyabs teyabs is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Nov 2012
Server: Guk
Posts: 13
Default 2 problems

I can't find the window where the menu button is on my screen. Is there some way to get the windows reset to default locations so I can find it? Also, it seems I have to /loadui and pick the profit every time I get into game. Is that normal?
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-11-2018, 05:20 PM
teyabs's Avatar
teyabs teyabs is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Nov 2012
Server: Guk
Posts: 13
Default

I can't find the window where the menu button is on my screen. I tried full screen mode and I unchecked the box that allows stuff to be offscreen. I can't seem to cure myself using the mini buttons under my name or anyone else for that matter whether in group or raid. Will post ss.

I did an unistall and reinstall deleting eq2.ini and the problems NOT resolved.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	EQ2_000118.jpg
Views:	35
Size:	108.6 KB
ID:	8813  Click image for larger version

Name:	EQ2_000120.jpg
Views:	20
Size:	108.7 KB
ID:	8814  

Last edited by teyabs : 11-14-2018 at 12:03 AM. Reason: Cleared up two other problems I was having, but still have the original two problems.
Reply With Quote
  #3  
Unread 11-14-2018, 12:03 AM
teyabs's Avatar
teyabs teyabs is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Nov 2012
Server: Guk
Posts: 13
Default

If there is no fix for this can anyone recommend a UI that actually is working now? I need the little click to cure buttons more than anything else.
Reply With Quote
  #4  
Unread 11-14-2018, 12:43 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 325
Default

If you right-click the experience bar and minimize/maximize, you will toggle the floating window that has the EQII button. I have not seen a problem with the cure buttons in a long time -- is it possible the transparent part of another window is covering up that area?


.
Reply With Quote
  #5  
Unread 11-14-2018, 01:51 PM
teyabs's Avatar
teyabs teyabs is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Nov 2012
Server: Guk
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
If you right-click the experience bar and minimize/maximize, you will toggle the floating window that has the EQII button. I have not seen a problem with the cure buttons in a long time -- is it possible the transparent part of another window is covering up that area?


.
I went ahead and uninstalled the UI for the third time. I hit F10 and moved the raid window around and that didn't help with curing. I waited a few days for some possible help, but when none was forthcoming I just uninstalled. Right now just using the EQ2 default ui. It just seems to much of a headache to always be having issues. Thanks for the possible fixes and taking the time to write though. It is appreciated.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface