EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DarqUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 10-27-2023, 10:44 AM
Rrayth Rrayth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2023
Server: Unkown
Posts: 3
Default Darq causing crashes, possibly

Love this ui to death, nothing else comes close. Ive been having an issue with the game playing fine for a time and then my f11 window will show packet loss that counts up until i get booted. Sometimes this happens several times per hour and sometimes it doesnt happen for hours. Ive done everything that I, my guild, and daybreak tech support can think of. I redownloaded eq2 and played with a clean copy, no ui, and didnt crash. I went back to my original install and pkayed with it with the default ui and didnt crash. This leads me to suspect that my pc and darqui arent playing nice. Has this happened to anyone else, does anyone know a fix so i can continue to use darqui? Tue crashing would drop me to character select and wouldnt let me back in until i closed the game and restarted.
Reply With Quote
  #2  
Unread 10-27-2023, 04:41 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 844
Default

Sorry you're having trouble. When did this start happening?


.
Reply With Quote
  #3  
Unread 10-27-2023, 07:05 PM
Rrayth Rrayth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2023
Server: Unkown
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
Sorry you're having trouble. When did this start happening?


.
Maybe 3 weeks ago? Ive been through a ton of trouble shooting to no avail
Reply With Quote
  #4  
Unread 10-28-2023, 07:19 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 844
Default

I would navigate to \EverQuest II\UI\ and rename DarqUI_v3 to something like DarqUI_v3_OLD. Then open the utility and let it install DarqUI again fresh. Use it for a few days without configuring anything and see if you get the network issues. Please post again and let us know how it's going.


.
Reply With Quote
  #5  
Unread 10-29-2023, 09:59 AM
Rrayth Rrayth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2023
Server: Unkown
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
I would navigate to \EverQuest II\UI\ and rename DarqUI_v3 to something like DarqUI_v3_OLD. Then open the utility and let it install DarqUI again fresh. Use it for a few days without configuring anything and see if you get the network issues. Please post again and let us know how it's going.


.
Did that and it worked. Not sure what i did to the original file but thank you foe the assist
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI