Quantcast
[DrumsUI] Full Interface (Version 1.0) - Page 21 - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DrumsUI

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #501  
Old 12-16-2012, 09:48 PM
Accredo Accredo is offline
A Nerius Seer
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by Drumstix42 View Post
If it shows up in the Maintained Window, it should show up in the Spell Timer. If it only shows in the Effects window, then no.
Hi Drum:

The charges number and icon do appear in the (DrumsUI) maintained window, but the number does not appear in the lower right corner of the icon in your spell timer window.
Reply With Quote
  #502  
Old 12-17-2012, 12:09 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Try resizing the window once in game with the buff up and tell me if it causes it to appear. The dynamic data is being weird.

Also make sure you have the latest version of the mod (I forget if I updated the stand-alone manual download =x )

http://advancedmod.com/DrumsUI/live/...DrumsUI_ST.xml
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #503  
Old 12-17-2012, 06:27 PM
Accredo Accredo is offline
A Nerius Seer
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by Drumstix42 View Post
Try resizing the window once in game with the buff up and tell me if it causes it to appear. The dynamic data is being weird.

Also make sure you have the latest version of the mod (I forget if I updated the stand-alone manual download =x )

http://advancedmod.com/DrumsUI/live/...DrumsUI_ST.xml
I have your current updater version (I am using 100% DrumsUI). I am unable to resize the spell timer window in the same way we can resize the hotbars. I do not see any option to resize it thus no charges number is visible.

Your DrumsUI_ST.xml that I am currently using begins with the following and doesn't match what you have linked: Are you saying copy into mine what you have linked?

The following is dated 06-19-12:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Page eq2usescomwndcontrols="true" Location="15,91" MaximumSize="180,800" MinimumSize="36,36" Name="DrumsUI_ST" OnHoverIn="SettingsImage.visible=true" OnHoverOut="SettingsImage.visible=false" OnShow="Refresh.press=true" OnSize="COND=(Width &lt; 145)&#xD;&#xA;Composite.1.Amount2.visible=COND&#xD;&#xA;Composite.2.Amount2.visi ble=COND&#xD;&#xA;Composite.3.Amount2.visible=COND&#xD;&#xA;Composite.4.Amount2. visible=COND&#xD;&#xA;Composite.5.Amount2.visible=COND&#xD;&#xA;Composite.6.Amou nt2.visible=COND&#xD;&#xA;Composite.7.Amount2.visible=COND&#xD;&#xA;

etc....

Last edited by Accredo : 12-17-2012 at 06:43 PM.
Reply With Quote
  #504  
Old 12-17-2012, 10:14 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

The date on that is pretty old. Maybe you have it set to ignore on he updater?

Also, I don't really see a difference in the code you posted vs the Live one? If you're viewing it in a browser, it will cut off the top line probably. Right-click and save as to your hard drive.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #505  
Old 12-17-2012, 10:23 PM
Accredo Accredo is offline
A Nerius Seer
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by Drumstix42 View Post
The date on that is pretty old. Maybe you have it set to ignore on he updater?

Also, I don't really see a difference in the code you posted vs the Live one? If you're viewing it in a browser, it will cut off the top line probably. Right-click and save as to your hard drive.
I'm not sure how or why I had that file on my ignore list, but that was the culprit. Sorry for the trouble.. it never occurred to me to check the ignore list.

Thanks Drum... appreciate the heads-up.
Reply With Quote
  #506  
Old 12-18-2012, 02:15 PM
blakebinkley blakebinkley is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 12
Default

Drumstix, any eta on the container updates?, we have to remove eq2ui_inventory_container.xml to get the search and deposit buttons for the new "collections depots" added in today.
Reply With Quote
  #507  
Old 12-18-2012, 02:43 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Sometime tonight, that's when I'll have access to the files.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #508  
Old 12-19-2012, 02:14 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Update Log:
v1.39d - 2012.12.18
- Update [Container]: Updated Container window for Dec 18th patch (deposit all, search, dropdown selection).

When updating with the manual version, it's best to delete your old installation. But "FIRST", backup the following files (copy them to a safe spot) to save your Quick Button settings, Item Notes, and Spell Timers:
- /POI/drumsui_textsettings.xml
- /POI/drumsui_itemnotes.xml
- /POI/drumsui_spelltimer.xml

(If you had any saved from 1.39c or previous)

Be sure to check out the DrumsUI Updater. The updater takes care of updates and won't overwrite personal settings files!
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #509  
Old 12-31-2012, 12:20 PM
Incarnatus Incarnatus is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2012
Server: Unkown
Posts: 2
Default

I have just began using this interface on resubscribing to EQ2. I like the feature on the Target UI Element that on mouseclick opens the browser and looks up the targeted mob. However instead of searching for the mob on the Wiki I would prefer it to go to www.lootdb.com and do an item lookup on the loot table for the mob.

Previously I have made a macro in game with /browser www.lootdb.com/eq2/mob/%T. This launches the browser and displays the relevant data. I have tried to modify the eq2ui_mainhud_target file to do this but do not know enough to get this to work. There are in this file two places where I see the following code:

<Button Location="157,0" Name="LookupTarget" OnPress="URL=&apos;http://eq2.wikia.com/wiki/Special:Search?search=&apos; ## Parent.Name.localtext&#xD;&#xA;browser URL" Opacity="0.500" PackLocation="right,top" PackSize="fixed,fixed" ScrollExtent="13,13" Size="13,13" Style="/ButtonStyles.tabscroll_left" Tooltip="Lookup target" Visible="false" />

I assume this is where I change the text to what I want. Can anyone help here please?
Reply With Quote
  #510  
Old 12-31-2012, 02:31 PM
Incarnatus Incarnatus is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2012
Server: Unkown
Posts: 2
Default

Ok. figured out how to do it:

<Button Location="157,0" Name="LookupTarget" OnPress="URL=&apos;http://www.lootdb.com/eq2/mob/&apos; ## Parent.Name.localtext&#xD;&#xA;browser URL" Opacity="0.500" PackLocation="right,top" PackSize="fixed,fixed" ScrollExtent="13,13" Size="13,13" Style="/ButtonStyles.tabscroll_left" Tooltip="Lookup target" Visible="false" />
Reply With Quote
  #511  
Old 01-03-2013, 11:48 AM
kaiaa kaiaa is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2004
Server: Beta 1
Posts: 13
Default

Hi.. is there any chance to include a timer for the merc payments? Many times I go to turn him off i had JUST paid the 25g..
Reply With Quote
  #512  
Old 01-15-2013, 02:30 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Rumbleroot Sapling
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 67
Default

after today's hotfix we need a fix for the harvest depots ASAP and until then can I please get the xml I need to delete so I can use the default?
Reply With Quote
  #513  
Old 01-15-2013, 02:40 PM
Coriolanus's Avatar
Coriolanus Coriolanus is offline
A Rumbleroot Sapling
 
Join Date: Dec 2005
Server: Nektulos
Posts: 67
Default depot

It is XML file labeled container in the DRUMSUI folder
Reply With Quote
  #514  
Old 01-15-2013, 08:46 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Will try to fix it tonight or tomorrow.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #515  
Old 01-16-2013, 07:41 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Update Log:
v1.39e - 2013.01.16
- Update [Container]: Updated Container window for Jan 15th patch (permission tab).

When updating with the manual version, it's best to delete your old installation. But "FIRST", backup the following files (copy them to a safe spot) to save your Quick Button settings, Item Notes, and Spell Timers:
- /POI/drumsui_textsettings.xml
- /POI/drumsui_itemnotes.xml
- /POI/drumsui_spelltimer.xml

(If you had any saved from 1.39d or previous)

Be sure to check out the DrumsUI Updater. The updater takes care of updates and won't overwrite personal settings files!
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #516  
Old 01-28-2013, 10:22 PM
Accredo Accredo is offline
A Nerius Seer
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 89
Default Click-to-Cure not working on 1 Character

Hi Drum:

I'm not certain if this is a UI bug or Sony bug. But on one character "only" when I click on your self click to cure I keep recieving the message "You may only use items in your inventory". In this case I am attempting to use the Robust Remedies which I have in my bags and which works on my other characters. I have deleted my character's _uisettings and restarted the game. I have deleted this file and selected other character's ui's. I have manaully put in the item numbers, I have reset them to default and I have even placed the remedies in different bags as well as equiping them. They work if I hotbar them but that's it. This problem is only isolated to this character. Is there another file I can delete and replace? I ran your updater, but your ui on my system is current. This is really screwy that it's only a problem on this character.

Any ideas would be helpful.

Thanks
Accredo
Reply With Quote
  #517  
Old 01-28-2013, 11:00 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Quote:
Originally Posted by Accredo View Post
Hi Drum:

I'm not certain if this is a UI bug or Sony bug. But on one character "only" when I click on your self click to cure I keep recieving the message "You may only use items in your inventory". In this case I am attempting to use the Robust Remedies which I have in my bags and which works on my other characters. I have deleted my character's _uisettings and restarted the game. I have deleted this file and selected other character's ui's. I have manaully put in the item numbers, I have reset them to default and I have even placed the remedies in different bags as well as equiping them. They work if I hotbar them but that's it. This problem is only isolated to this character. Is there another file I can delete and replace? I ran your updater, but your ui on my system is current. This is really screwy that it's only a problem on this character.

Any ideas would be helpful.

Thanks
Accredo
Do you happen to have said potions in your bank? I remember there being a bug with potions existing in inventory and bank at the same time, preventing players from using them...
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #518  
Old 01-29-2013, 04:28 PM
Accredo Accredo is offline
A Nerius Seer
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by Drumstix42 View Post
Do you happen to have said potions in your bank? I remember there being a bug with potions existing in inventory and bank at the same time, preventing players from using them...
I just got home from work. I to now remember something about that as well. I think I have spare pots in the bank and will check tonight and let you know how I made out. Thanks Drums, you're always quick to reply to us.

Accredo

Update: Yup, Drum, that was the problem. I had extra remedies in a shared bag. I suspect the reason why it effected one char and not the other is because the effected character didn't make the remedies. The other character that didn't have that problem made the remedies and hence was not effected by that bug. Odd, huh?

Everything works perfectly again. This is definitely not your UI's fault but rather a Sony bug and I hope they fix that one day.

Thanks again

Last edited by Accredo : 01-29-2013 at 07:10 PM.
Reply With Quote
  #519  
Old 02-26-2013, 02:59 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

UI updated for today's patch. Uploaded just now. Will post a formal post later when I have more time.

Cheers.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #520  
Old 02-27-2013, 10:34 AM
Maikeruu Maikeruu is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2008
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

The option to search bags doesn't seem to be visible now that the sort bags icon is there.
Reply With Quote
  #521  
Old 02-27-2013, 01:36 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

I temporarily replaced it until I can fit it in nicely.

Know this though: the command is simply /finditem Name of item
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #522  
Old 03-02-2013, 10:38 PM
silence_1 silence_1 is offline
A Brown Bear
 
Join Date: May 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default Post GU issues

I'm having an issue after the GU released inspecting soul traps, on the basic UI there is a slider bar that you can preview the full stats but on the inspect window now it just shows +1 to all stats on all of them.

Also for some reason my group options keep resetting to blank (no choices selected) when i form a group as leader, and when I zone with a group the members all show me still in the previous zone (greyed out so to speak) and none of them are in my group window. If i /leave group they cannot reinvite me because it says im still in a group and i cannot rejoin until I invite someone else and /disband.

So basically I have to drop group and zone, invite someone else and disband and then rejoin the group every time we change zones.
Reply With Quote
  #523  
Old 03-02-2013, 11:34 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is online now
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,128
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Make sure you update then, because there's a new version with an updated Item Inspect window.

As per the group options, sounds like SOE bug, no idea. Haven't heard of the issue.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #524  
Old 03-03-2013, 08:10 AM
silence_1 silence_1 is offline
A Brown Bear
 
Join Date: May 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default

nvm thnx for the reply, renamed the examine and it works now.

Last edited by silence_1 : 03-03-2013 at 09:04 AM.
Reply With Quote
  #525  
Old 03-05-2013, 01:22 AM
badd badd is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jul 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 6
Default

For some reason when I log in I get "R12 could not be found in your group or raid" over and over and over. Any ideas?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface