Quantcast
Odd java bug - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 11-21-2012, 11:09 AM
zaradann zaradann is offline
A Dervish Cutthroat
 
Join Date: Jan 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 36
Default Odd java bug

when the CoE changes were made to profitui 2 days ago a weird java bug appeared and happens every time now. It appeared when the eq2.ini was updated. There have been no java updates this week, no windoze or abode updates that I recall in the same timeframe. The odd thing is, my old secondary pc didn't have this error.

But I have updated eq2maps often, will try on the other pc also, see if error occurs. Listed is the java error:

Exception thrown while getting location

java.sql.SQLException: No data is available
at org.hsqldb.jdbc.Util.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.Util.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.checkAvailable(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.getColumnInType(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.getString(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.getString(Unknown Source)
at de.pala.updater.Arrange.IO.getPoint(IO.java:516)
at de.pala.updater.Arrange.GUI.getLocation(GUI.java:172)
at de.pala.updater.GUI.Main.<init>(Main.java:143)
at de.pala.updater.profitui.Startup$1.run(Startup.java:62)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$200(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-03-2012, 10:24 PM
Shocker74 Shocker74 is offline
A Brown Bear
 
Join Date: May 2006
Server: Splitpaw
Posts: 13
Default

Started getting this as well since yesterday. Every time i start up the updater.
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-05-2012, 05:32 PM
Hellstorm Hellstorm is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Jun 2008
Server: Befallen
Posts: 24
Default

I am getting this as well does anyone have a solution for it yet?
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-05-2012, 05:53 PM
Wykked Truth Wykked Truth is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Dec 2012
Server: Unrest
Posts: 1
Default

I'm getting this as well. Not to mention I cant install the updater properly on the computer anymore. I can run it and it says files up to date etx and allows me in game. I tried uninstalling the UI and reinstalling and I get this bug consistently and the ui in game is being buggy now by not allowing me to hover over and item and see what it is. I have to examine everything.
Reply With Quote
  #5  
Unread 12-05-2012, 06:45 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

Quote:
Originally Posted by Wykked Truth View Post
I'm getting this as well. Not to mention I cant install the updater properly on the computer anymore. I can run it and it says files up to date etx and allows me in game. I tried uninstalling the UI and reinstalling and I get this bug consistently and the ui in game is being buggy now by not allowing me to hover over and item and see what it is. I have to examine everything.
Your examine window needs to be updated. If its saying the file is up to date go into the ProfitUI folder and delete eq2_examine.xml then re run the updater. Also for the Java errors all I can say is I have never had any in the years of running the updater. I simply choose to turn off the java console so I probally don't see anything. If the updater actually runs even though it throws exception errors then its working.
Reply With Quote
  #6  
Unread 12-05-2012, 08:19 PM
tknarr's Avatar
tknarr tknarr is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2006
Server: Unrest
Posts: 824
Default

Quote:
Originally Posted by Wykked Truth View Post
I'm getting this as well. Not to mention I cant install the updater properly on the computer anymore. I can run it and it says files up to date etx and allows me in game. I tried uninstalling the UI and reinstalling and I get this bug consistently and the ui in game is being buggy now by not allowing me to hover over and item and see what it is. I have to examine everything.
Also, where is your game installed? Depending on the location and Windows 7's settings, the Profit updater may not be permitted to change files. That's one reason I always recommend overriding the default location and installing to somewhere like "C:\Games\Everquest II", where the game's safely away from anything Win7 overzealously protects.
__________________
"Hey! I'm not illiterate. I had a book once. ...could've used some ketchup though..."
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:05 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface