Quantcast POI's gone/not showing - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP > EQ2Map Troubleshooting

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-21-2005, 02:30 PM
GnomeX26 GnomeX26 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 6
Default POI's gone/not showing

Hey all, since today for some reason, none of my POI's or new maps are showing in qeynos harbor etc, i get just the original SOE maps.

my eq.ini file does read
cl_ui_subdir UI/
cl_ui_skinname default

I tried re-installing several times. would it have anything to do with myeqmap is installed on C: and my EQ2 is on E:?

Also i do have the folder eq2map within the default UI folder, and all the files are in their, so it updated the correct folder, just not getting any POI's.

I do hope someone has a suggestion, because i really do love the POI's hehe
GREAT job BTW.
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-21-2005, 02:35 PM
GnomeX26 GnomeX26 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 6
Default

PS... sorry thought this might also be the issue, i tried running eq2map on the test server, using the old .95b version, where you copy and pasted the 3 files into the deafault UI directory, maybe their is a clash of programs?
Thank you again.
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-21-2005, 02:39 PM
tonyis3l33t's Avatar
tonyis3l33t tonyis3l33t is offline
a hedgehog
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Nagafen
Posts: 854
Send a message via AIM to tonyis3l33t Send a message via Yahoo to tonyis3l33t
Default

delete eq2.ini and run the updater.
__________________
Nagafen (Evil) - Climax, Goshawk

Last edited by tonyis3l33t : 03-21-2005 at 02:41 PM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-21-2005, 10:01 PM
Fyndolyn Fyndolyn is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default Same issue, all POI's Missing since 3/21/05 Patch

I have done what the above post suggested and it has not helped. Any thoughts? Everything with the Mapper seems the same, just POI's missing. Thanks.

Fyn
Reply With Quote
  #5  
Unread 03-21-2005, 10:19 PM
Quib Quib is offline
A Griffon
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 720
Default

My next best guess would be to delete the eq2map folder and re-run the updater. A handful of people have had trouble with EQ2MAP today, and deleting the EQ2MAP folder and eq2.ini are the quickest fixes; you likely just managed to download a file during one of our format transitions which is giving you trouble.

Let me know if either of you are still having trouble and I'll look inot the matter further.

Quib
Reply With Quote
  #6  
Unread 03-21-2005, 10:22 PM
taco-man's Avatar
taco-man taco-man is offline
EQ2MAP Updater Author
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 1,349
Send a message via AIM to taco-man Send a message via MSN to taco-man Send a message via Yahoo to taco-man
Default

also if that doesnt work try getting the newest version of the updater (i just posted it about 10 minutes ago) and going to C:\Program Files\EQ2MAP Updater and deleting eq2map_config.cfg and then using the "EQ2MAP Updater - Update Test Server" shortcut for the test server and the "EQ2MAP Updater" shortcut for the normal server.
__________________
EQ2MAP Updater Download
EQ2MAP Website
How to Install a custom interface
Reply With Quote
  #7  
Unread 03-24-2005, 10:31 AM
GnomeX26 GnomeX26 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 6
Default

thank you for the help, i got it to work, by deleting all the files you suggested including the default UI folder, ran eq, it downloaded new files then i ran eq2map again, it re downloaded the files and YAY it started working.

Thank you for your help.
Reply With Quote
  #8  
Unread 03-24-2005, 01:54 PM
Kosmos's Avatar
Kosmos Kosmos is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Lucan DLere
Posts: 581
Default

Reporting POIs in the Down Below Missing.

I've got the latest updates, and using the Mini-Map mod tweak that does show the POIs for other zone.

I have also access the Condemened Catacombs before.

If you need more info let me know.
__________________
Kosmos
Qeynos Ranger (Retired)
Lucan D'Lere
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface