Quantcast Broker Advanced Search Set Ascension Class Button Broke - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DarqUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-16-2019, 09:47 PM
sengelso66 sengelso66 is online now
A Forest Scavenger
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 15
Default Broker Advanced Search Set Ascension Class Button Broke

Darq, on my warlock who is a lvl 20 Thaum, when I click the set ascension level in the broker advanced search page it does nothing. It seems to work fine on my BL who is an etherealist. Any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-17-2019, 12:18 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 433
Default

A new Broker window is on the updater which should correct for this. The Ascension class is Thaumaturgist, but on the Broker it is "Thaumaturge." Thank you for reporting the bug. I also updated max levels in the Broker window for Beta players. Please post again if you see anything else.


.
Reply With Quote
  #3  
Unread 11-17-2019, 05:21 PM
sengelso66 sengelso66 is online now
A Forest Scavenger
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 15
Default

That fixed it. Thanks Darq!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface