Quantcast Servers down? - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Chit-Chat

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-04-2011, 09:29 PM
Serpentsmiths Serpentsmiths is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2011
Server: Unkown
Posts: 6
Unhappy Servers down?

Is it just me? Are US servers down? Cant log on and play?
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-04-2011, 09:30 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Crushbone
Posts: 2,667
Default

AB is up and running fine for me. Might be a connection issue between you and SOE?
__________________
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-04-2011, 09:33 PM
Serpentsmiths Serpentsmiths is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2011
Server: Unkown
Posts: 6
Default

AB is my server too. Humm. How do, or what would you do to try to resolve? I did just sownload everything onto my home pc. I could go check my laptop and see if it works there?
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-04-2011, 09:35 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Crushbone
Posts: 2,667
Default

Can try. What kind of errors are you getting... not finding the login server, not able to patch, or what?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Unread 03-04-2011, 09:36 PM
Serpentsmiths Serpentsmiths is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2011
Server: Unkown
Posts: 6
Default

trying server 1, tryint server 2, trying server3 etc then finally says cannot connect right now, try later.
Reply With Quote
  #6  
Unread 03-04-2011, 09:42 PM
Serpentsmiths Serpentsmiths is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2011
Server: Unkown
Posts: 6
Default

I cannot get to my character select page, but I can just fine on my laptop. What could be the problem?
Reply With Quote
  #7  
Unread 03-04-2011, 11:12 PM
TalTal TalTal is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Nov 2005
Server: Nagafen
Posts: 1,094
Send a message via Yahoo to TalTal
Default

Quote:
Originally Posted by Serpentsmiths View Post
trying server 1, tryint server 2, trying server3 etc then finally says cannot connect right now, try later.
Possibly a firewall of some sort on your pc that is having the issue. Windows Firewall,Peerblock, etc.

Are the pc's going through the same router? If not one might have different settings than the other.

Silat
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface