Quantcast threat meter - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > eXtremeUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 08-19-2010, 08:15 PM
anarchus anarchus is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 5
Default threat meter

Is there a built in threat meter? how do i get it working.
If not does anyone know one that works, i have tried installing rums threat and even the default but nothing coming up on my UI

cheers
Reply With Quote
  #2  
Unread 08-20-2010, 02:19 AM
DaxxTrias DaxxTrias is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jul 2010
Server: Antonia Bayle
Posts: 4
Default

not sure if this is really the forum for your question, but there is a built in threat meter. its either control t or alt t, only shows up in combat
Reply With Quote
  #3  
Unread 08-20-2010, 09:55 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

There is also threat meters built into the target and implied target that shows up on the Player -> Target -> Implied window along with AA timers.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:38 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface