Quantcast Planes of Prophecy Update - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-28-2017, 09:20 PM
Zorash Zorash is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Feb 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 21
Default Planes of Prophecy Update

Will EQ2Map be updated for the new expansion so we can add locations/mobs/etc.?
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-29-2017, 03:49 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,431
Default

It will.
But it might take a while to add all the maps.
Its a lot of work to add them.
I try to add the main map as soon as possible.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #3  
Unread 11-29-2017, 05:12 AM
Bunjie2650 Bunjie2650 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2005
Server: Nektulos
Posts: 2
Default

Remember to add Planes of Prophecy to the drop down menus so we can start to add new pois.
Thx for all the great work so far
Reply With Quote
  #4  
Unread 11-29-2017, 11:39 AM
Zorash Zorash is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Feb 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by jnils View Post
It will.
But it might take a while to add all the maps.
Its a lot of work to add them.
I try to add the main map as soon as possible.
No problem. Thanks for the quick reply.
Reply With Quote
  #5  
Unread 11-29-2017, 12:01 PM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,431
Default

I have counted to 78 maps to add
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #6  
Unread 01-05-2018, 03:05 PM
Akiera Akiera is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Dec 2017
Server: Unkown
Posts: 1
Default

I'm not sure if I'm missing something, but I can't find zones such as Torden, Bastion of Thunder in the drop-down list on the website in order to add POIs. Is this something I need to wait for to be added, or am I doing something wrong? Cheers.
Reply With Quote
  #7  
Unread 01-05-2018, 07:34 PM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,431
Default

They are not added yet , sorry
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface