Quantcast Guild Connect - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Chit-Chat

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 05-30-2011, 12:38 PM
wenyen wenyen is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Nov 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 8
Default Guild Connect

Does anyone use the DKP program called "Guild Connect". My guild uses it but Im having some issues. My guild leader created my account for it and gives me a "Login Rejected" and hes been able to login with same account/pass. Iv updated my .net frame and not sure what else to do. Not alot of info on the progam. Anyone might be able to help?
Reply With Quote
  #2  
Unread 05-31-2011, 10:19 AM
ShadowProwler420's Avatar
ShadowProwler420 ShadowProwler420 is offline
A Griffon
 
Join Date: Nov 2004
Server: Permafrost
Posts: 660
Default

No, I have not used the program before. However, in my experience, the "Login Rejected" message usually means the username/password credentials you've entered are incorrect. So I would verify you aren't making any typos, then (if that is not the case) contact your guild leader to verify he/she relayed the correct login credentials to you.
__________________

"Certainty of death! Small chance of success! What are we waiting for?!"

Reply With Quote
  #3  
Unread 05-31-2011, 11:22 AM
JahlFreyzi JahlFreyzi is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jan 2008
Server: Splitpaw
Posts: 2
Default

Hi there! My guild uses Guild Connect. There are two reasons for the "Login Rejected" message - the simplest is that, indeed, you've been given the wrong credentials. The slightly more complex reason is down to where you downloaded GC from. If you didn't download your guild's specific downloadable, you'll probably have the wrong server/guild details! All is not lost though...

Look at the folder where you have GC installed. You should have a file called "Instance.txt". That file (open it in a text editor - like notepad) contains a server port number and a string that represents the EQ2 server you play on, with your guild name. For example:
Quote:
9999
splitpaw_mysuperguild
If the information there looks wrong, ask your guild leader/GC admin what they should be (you can probably guess the servername/guildname bit but the port number wont be guessable). Correcting that will hopefully enable you to login

Last edited by JahlFreyzi : 05-31-2011 at 11:25 AM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 08-09-2011, 03:21 AM
Bellis Bellis is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2011
Server: Unkown
Posts: 2
Default

Or just ask for another account registration with new data.

Last edited by Bellis : 08-12-2011 at 02:29 AM.
Reply With Quote
  #5  
Unread 09-15-2012, 02:57 PM
Jamesc146's Avatar
Jamesc146 Jamesc146 is offline
A Griffon
 
Join Date: Nov 2008
Server: Butcherblock
Posts: 101
Default

Diggin up this old thread cause I am also having problems with guild connect. However mine is a bit different than discribed above. It does not ask me at all for name and password. it just logs on and chat screen and main screen appear but no place for name and password. everytime I try to do something it throws up an exemption too. here is the error log. Any help is appreciated, thank you.


9/15/2012 12:45:11 PM | SUB: frmMain_Load() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:45:15 PM | SUB: frmMain_FormClosing() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:46:18 PM | SUB: frmMain_Load() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:46:21 PM | SUB: frmMain_FormClosing() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:47:36 PM | SUB: frmMain_Load() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:47:47 PM | SUB: frmMain_FormClosing() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:48:07 PM | SUB: frmMain_Load() | The type initializer for ' ' threw an exception.
9/15/2012 12:48:12 PM | SUB: frmMain_FormClosing() | The type initializer for ' ' threw an exception.
Reply With Quote
  #6  
Unread 09-15-2012, 07:37 PM
Jamesc146's Avatar
Jamesc146 Jamesc146 is offline
A Griffon
 
Join Date: Nov 2008
Server: Butcherblock
Posts: 101
Default

Solved the problem, I needed to enable .net framework 3.5.1 The .net framework 4.0 does not work with the program. so should anyone else experience this problem that is the solution.
Reply With Quote
  #7  
Unread 08-13-2013, 04:29 AM
Kathrin41 Kathrin41 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Aug 2013
Server: Unkown
Posts: 1
Default

I do however notice that the 2 most popular UI's are still the most popular ! ... wow you guys must be EQ2 masterclass programers by now then ? ... My focus has been on a bit of the same OOP mixed with PHP AKA dynamic websites, I now have a bit free time but not enough to learn of all the changes in EQ2 or even compete with the finest UI's out there now, I mod off and on for a sandbox game now at my leisure...
__________________
Kathrin
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface