Quantcast Familiar Tab - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 05-09-2017, 04:23 PM
Wurm Wurm is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Apr 2005
Server: Innothule
Posts: 43
Default Familiar Tab

Checked the updater no new files yet, what do I have to change around to get it to show?

Copy and paste the Persona_window from Default? Or just wait?
Reply With Quote
  #2  
Unread 05-09-2017, 05:21 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 312
Default

That's going to be your best choice for the time being. If someone will make the changes and post the file, I'll get it onto the updater ASAP.
Reply With Quote
  #3  
Unread 05-09-2017, 06:58 PM
Blackhood Blackhood is offline
A Weald Wolf
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 83
Default

Attachment 8607Darq,

With all the help I have received, I am paying it forward.

Here is a pic. If it looks good to you, put it on the updater. If not, no hard feelings, just trying to help out!

In the zip is the persona file and the icon_transp1.dds for familiars (for profit )

Edit: File removed, its on updater

You are welcome guys!

Last edited by Blackhood : 05-10-2017 at 11:18 AM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 05-10-2017, 05:16 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 312
Default

This is on the updater now, thanks Blackhood!
Reply With Quote
  #5  
Unread 05-10-2017, 09:33 AM
Wurm Wurm is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Apr 2005
Server: Innothule
Posts: 43
Default

Thanks you two! Awesome work!
Reply With Quote
  #6  
Unread 05-10-2017, 03:32 PM
Acklin Acklin is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: May 2017
Server: Unkown
Posts: 1
Default Updater?

I did not know there was an updater. I thought Profit CE automatically updated. Where do I the updater?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:00 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface