Quantcast Direction Pointer missing (Yes, I read FAQ) ;-) - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-09-2005, 09:50 AM
Vanyari's Avatar
Vanyari Vanyari is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 122
Send a message via AIM to Vanyari
Default Direction Pointer missing (Yes, I read FAQ) ;-)

On the maps my direction arrow appears only as a white box. I checked the FAQ and found the following:

Q:When I pull up my map, the pointer that shows where I am and which direction I am faceing is gone. Insted I have a Yellow Block. What's the deal?

A:Your icon_map3.dds file isn't in the correct place. It needs to be in yourcustomuifolder\images\icons


However I have verified that the icon_map3.dds file is in the correct place. Any other causes for this?

Also the 'dots' for locations also appear as white squares. Is this intended or do I have a display problem there as well? Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-09-2005, 02:20 PM
Quib Quib is offline
A Griffon
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 720
Default

Ok, let's see if we can get this problem tacked down. The POI icons and location arrow graphics are all in the same file: icon_map3.dds. This file is supposed to reside in yourcustomuifolder\images\icons. I understand that you understand this already; am just restating everything.

There isn't any other "known" (there may be some problem I haven't encountered before) cause for why this would be happening to you and I really don't believe anything but a misnamed folder or file could cause this problem.

Would you please open up Windows Explorer to your icons folder and take a screenshot and attach it here? I know this sounds like a silly way to troubleshoot, but there's always the chance I'll notice something that doesn't look quite right, and if nothing else, will let me know there definately something else that can cause this problem.

Quib
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-09-2005, 03:25 PM
sunthas sunthas is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Unrest
Posts: 306
Default

With the new download it shouldn't be possible, but a common problem before was having an image directory instead of images.
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-10-2005, 09:13 AM
Vanyari's Avatar
Vanyari Vanyari is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 122
Send a message via AIM to Vanyari
Default

Thanks for the help. I completely understand your wanting to cover all the bases, especially the obvious stuff. Took the screenshot but have never tried attaching one here before. Hope it works...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Folders.JPG
Views:	266
Size:	51.8 KB
ID:	1742  
Reply With Quote
  #5  
Unread 03-10-2005, 10:51 AM
ger's Avatar
ger ger is offline
Steward of the Faithful
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 580
Default

Just to make sure we have the other obvious base covered, your Folder Options dialogue should have the "Hide extensions for known file types" option unchecked. (See attached image; ignore the WindowBlinds skin. Yeah, I like custom interaces, shocking, eh? )

If the option is checked uncheck it and verify that the file isn't actually icon_map3.dds.dds.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FolderOptions.png
Views:	228
Size:	25.4 KB
ID:	1743  
__________________
Reply With Quote
  #6  
Unread 03-10-2005, 11:24 AM
taco-man's Avatar
taco-man taco-man is offline
EQ2MAP Updater Author
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 1,349
Send a message via AIM to taco-man Send a message via MSN to taco-man Send a message via Yahoo to taco-man
Default

another thing you can try if you still cant get it to work is try using my auto updater for eq2map. you can download it from the eq2map download section, it is still in beta and there will be updates but it should make the eq2map mod work properly i you use it, and the best part is that it will update the eq2map mod on your computer with any new points of interest added on the website every time you run it.
__________________
EQ2MAP Updater Download
EQ2MAP Website
How to Install a custom interface
Reply With Quote
  #7  
Unread 03-11-2005, 09:21 AM
Vanyari's Avatar
Vanyari Vanyari is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 122
Send a message via AIM to Vanyari
Default

Thanks again for the help. I'm happy to say that this seems to be working now. I went in to verify the extension (it was ok) and just started messing around with it. Eventually i deleted the entire interface, redownloaded it and reinstalled everything. For whatever reason that seemed to do the trick.

Thanks for the pointer to the auto-updater, I'll definately be looking into that.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:18 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface