Quantcast
maps.eq2interface.com Comments and Suggestions - Page 9 - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #201  
Unread 01-30-2020, 02:16 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Quote:
Originally Posted by scokee View Post
how do i get my maps back to working. ever since BoL whent live i have had no PoI's or any way to put in waypoints i have unstalled maps alot an still nothing * i can't unstall EQ2 for diff reason with out having to wipe my harddrive
Make sure the updater update the right path, else it should work.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #202  
Unread 02-29-2020, 04:41 AM
KingRthur1 KingRthur1 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Jun 2007
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default

When I run EQ2Map, I'm getting the 'Could not connect to server. Exiting map check.
Failure to parse manifest'

Does anyone know how to fix this problem?
Reply With Quote
  #203  
Unread 03-01-2020, 08:19 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Something is blocking your connection, works fine here.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #204  
Unread 08-26-2020, 09:56 AM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 152
Default Plane of War Map

Googling, I found a map for the original Plane of War, named "map_exp07_dun_plane_of_war_raid_0"

Reply With Quote
  #205  
Unread 08-28-2020, 03:15 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Yes, we have that map:
https://maps.eq2interface.com/map.php?zone_id=632
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #206  
Unread 08-28-2020, 09:40 AM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 152
Default

It appears to be the same map for Fabled Plane of War, and all the names are at their original spots.
Reply With Quote
  #207  
Unread 08-30-2020, 07:09 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

We need the internal name to test.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #208  
Unread 08-30-2020, 08:55 AM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by jnils View Post
We need the internal name to test.
In-game, there is no map showing for the zone, alas.
Reply With Quote
  #209  
Unread 08-31-2020, 12:56 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

I know, thats why i need the internal zone name like "map_exp07_dun_plane_of_war_raid_0" for this zone.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #210  
Unread 08-31-2020, 08:16 AM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by jnils View Post
I know, thats why i need the internal zone name like "map_exp07_dun_plane_of_war_raid_0" for this zone.
I know our raid leader will be dragging us back in there, so where do I look?
Reply With Quote
  #211  
Unread 09-02-2020, 12:40 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Type in chat:
/show_map_style_name 1
Before you enter the zone and look for the name in chat window.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #212  
Unread 09-03-2020, 07:28 PM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by jnils View Post
Type in chat:
/show_map_style_name 1
Before you enter the zone and look for the name in chat window.
exp07_dun_plane_of_war_raid_fabled_
Reply With Quote
  #213  
Unread 11-14-2020, 11:54 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Im about to add this zone now.
Sorry for forgetting this post.
I will give you credit for it.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #214  
Unread 12-10-2022, 04:07 AM
laughingowl laughingowl is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default Suggestions / Feature request

IS it possible to 'edit' a POI that has been manually added to your maps (short of delete and adding again). (preferable with an option to submit/resubmit)

Secondly would it be possible to add a Command line way to 'add' a poi. (even if only partially) (such as name and loc, then fill in the rest. Especially the location (since cant tab between boxes) it is sort of a pain to enter.

/addpoi 'This is my Poi' 1,2,3 (and even then possibly code for type and description) would be nice.
Reply With Quote
  #215  
Unread 12-11-2022, 07:52 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Quote:
Originally Posted by laughingowl View Post
IS it possible to 'edit' a POI that has been manually added to your maps (short of delete and adding again). (preferable with an option to submit/resubmit)
You can edit any POI on the site, but i need to approve it first before you can edit it again.

Quote:
Secondly would it be possible to add a Command line way to 'add' a poi. (even if only partially) (such as name and loc, then fill in the rest. Especially the location (since cant tab between boxes) it is sort of a pain to enter.
Its not possible to add a command line , but all the functions are already in the UI.
You can target an object, press Submit a new POI in the top right corner of the map (globe icon)
In the new window press target icon if you would like to fill in your current target.
Press Player Location to get your current coordinates.
Fill in type and description and submit.

You can use it to report any current POI to, right click near a poi you would like to edit, select Add POI from dropdown and then Report POI button.

Currently you need to use the External browser in most cases as dropdown menus are broken in ingame browser.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #216  
Unread 12-25-2022, 03:18 PM
Ceyarrecks's Avatar
Ceyarrecks Ceyarrecks is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Aug 2014
Server: Butcherblock
Posts: 10
Question MIA (updated) Manual eq2maps?

Excuse me Please:

in attempting to update my Steam/Kubuntu installation of EQ2 with the Manual version of eq2maps, I am finding that its last update was six(6) months ago.
https://www.eq2interface.com/downloa...fo.php?id=3391
Date: 06-27-2022 10:25 AM
Version: v2-062722

Certainly much has changed since then.

May I ask were I might go in which to download the latest version of said maps (that hopefully include the new Ro zones)

Thank You kindly for the time taken to reply.
HCA
__________________
"
All that is Above, is all that is Below; All that is Without, is all that is Within.
(translated from Serilian)
--scribed into excavated tunnel wall by a now long-dead Burynai.
"
Reply With Quote
  #217  
Unread 12-26-2022, 11:28 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Quote:
Originally Posted by laughingowl View Post
IS it possible to 'edit' a POI that has been manually added to your maps (short of delete and adding again). (preferable with an option to submit/resubmit)

Secondly would it be possible to add a Command line way to 'add' a poi. (even if only partially) (such as name and loc, then fill in the rest. Especially the location (since cant tab between boxes) it is sort of a pain to enter.

/addpoi 'This is my Poi' 1,2,3 (and even then possibly code for type and description) would be nice.
The archive is now updated.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:17 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI