Quantcast
Work on multi-level maps separately - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-11-2021, 12:02 AM
benjcallaghan benjcallaghan is offline
A Grassland Beetle
 
Join Date: Dec 2017
Server: Unkown
Posts: 63
Default Work on multi-level maps separately

I am trying to map a raid zone that has multiple levels in it. Because it is a current expansion dungeon, it is difficult for me to access a cleared version. I have nearly finished /loc collection for the first floor, and I have started /loc collection on the second floor. I want to begin line cleanup on the first floor and adding extra geometry like stairs, but I'm afraid if I add new lines to the first floor, or to any other floor, Mapper2 will overwrite all of the changes I've made. Do I need to finish /loc collection for the entire dungeon before I move on to the next step?
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-11-2021, 01:34 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

Think you need to make one set of locs for every floor, or it will be a mess.
You can always combine all the locs if needed.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-11-2021, 07:34 PM
benjcallaghan benjcallaghan is offline
A Grassland Beetle
 
Join Date: Dec 2017
Server: Unkown
Posts: 63
Default

I did separate the two floors with the `mapgroup` command, and I store the sanitized logs in different files. If nothing else, this helps my own sanity when trying to go back and add a missing line to one room. But don't I need to combine all of the log files into the same (layered) svg file, to make the layers line up properly? If I produce an svg for the first floor, cleanup the lines, and then add in the mapgroup for the second floor, won't the lines for the first floor also be regenerated?
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-13-2021, 04:55 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,607
Default

You might be right there.
Think you need all the lines to line up as you said.
Combine all you log files with a mapgroup between levels should do the trick.
I don't rely remember, have not made a map in years
Hope the map guide can help you more.
But do please ask, we can always figure it out.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:28 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI