Quantcast Where do I go to - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DarqUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 04-12-2019, 01:20 PM
bluja000 bluja000 is offline
A Grove Wisp
 
Join Date: Jan 2005
Server: Unkown
Posts: 29
Default Where do I go to

Enter in the account username/password for multiple accounts? I want to enter in both my regular account details, plus my husband's account details, so that I can quickly switch between the two account toons. But I don't see where that option is available. If someone could direct me, I'd be very grateful. I have the non-updating version of the ui, or if I have the auto-updating version, it's not set up that way. I wouldn't mind having it auto-update as well, but it's not a biggie for me to manually click it and say update.
__________________
Increase the peace, decrease the chaos.
Reply With Quote
  #2  
Unread 04-12-2019, 03:58 PM
Rosyposy's Avatar
Rosyposy Rosyposy is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Nov 2015
Server: Everfrost
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by bluja000 View Post
Enter in the account username/password for multiple accounts? I want to enter in both my regular account details, plus my husband's account details, so that I can quickly switch between the two account toons. But I don't see where that option is available. If someone could direct me, I'd be very grateful. I have the non-updating version of the ui, or if I have the auto-updating version, it's not set up that way. I wouldn't mind having it auto-update as well, but it's not a biggie for me to manually click it and say update.
  1. Open the DarqUI Utility.
  2. Navigate to the screen where you see "Select a character and a UI component to work with"
  3. Select any character from the drop-down menu in the first box; select Shutdown (Camp) in the second box.
  4. If this is the the first time you've set it up, click on "Update account list" lower right corner, and add account names and passwords.
  5. When adding a new character, use the "Rebuild" button, upper right, rather than the "Update account list" button. This will preserve the account names and passwords you've already entered.
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-12-2019, 07:57 PM
bluja000 bluja000 is offline
A Grove Wisp
 
Join Date: Jan 2005
Server: Unkown
Posts: 29
Smile

Thank you. I finally figured out how to get to what you were talking about. I have to click on the little home button, to get out of the settings area, and that allows me to get to where you were talking about. I have gone ahead and started the process, and I'm now in the process of checking it, to see if it works. I've had some non-related issues, so it's taking me a little bit of time to go through all 30? toons between the two accounts. Thank you though for the excellent guide. I'm sure that it will work just fine.
__________________
Increase the peace, decrease the chaos.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:46 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface