Quantcast
Landiin's EverQuest II MAP Updater: Feedbadk - Page 2 - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > eXtremeUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #26  
Unread 06-25-2010, 06:13 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Build 1.2.5 is out.

Should fix all know issues to man kind, It even answers the question why are we here.. Ok maybe not the last part...
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #27  
Unread 07-04-2010, 08:00 AM
serratarot serratarot is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2005
Server: Faydark
Posts: 3
Default light blue crappy background

How to fix this and get the light blue to go away? The POIs are there, btw.
Reply With Quote
  #28  
Unread 07-04-2010, 07:17 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Quote:
Originally Posted by serratarot View Post
How to fix this and get the light blue to go away? The POIs are there, btw.
Light blue? IDK what that is or where it is coming from. Can you be more descriptive please?
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #29  
Unread 07-05-2010, 01:39 AM
serratarot serratarot is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2005
Server: Faydark
Posts: 3
Default Light blue map

No details like mountains, or dungeon layout just the POIs on a blue field.
Hard to get around without seeing details of map.
I upgraded to your version but the blue persisted
Reply With Quote
  #30  
Unread 07-05-2010, 02:49 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,287
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

It's a game bug affecting a few people from last patch and will hopefully be fixed by next patch (supposedly fixed on test).

I believe it video card/video driver related.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #31  
Unread 07-05-2010, 01:54 PM
serratarot serratarot is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Aug 2005
Server: Faydark
Posts: 3
Default Next patch

Thank you so much, good to know!
Reply With Quote
  #32  
Unread 07-07-2010, 10:57 AM
macargo2 macargo2 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Oct 2009
Server: Unkown
Posts: 1
Default Endless Update Loop

Is anyone else having the problem of Downloading the update only to have the program prompt you to do it again in in eldess cycle? seems no matter what I try the update wont stick
Reply With Quote
  #33  
Unread 07-07-2010, 11:18 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Oh shoot! My bad, I didnt' change the internal version number... I'll get that fixed up in a jiffy!

I don't have my flash drive with me today so I just changed the version on the site back to the last one till I can get home and do a new build.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download

Last edited by Landiin : 07-07-2010 at 11:21 AM.
Reply With Quote
  #34  
Unread 07-11-2010, 05:45 PM
Berekona Berekona is offline
A Grove Wisp
 
Join Date: Apr 2008
Server: Freeport
Posts: 25
Default

Where do you go for the update? I am only seeing update # 4 available and I keep seeing version X was released but it always downloads .4
Reply With Quote
  #35  
Unread 07-12-2010, 10:50 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

if you go download the one listed you will have the latest one, I just forgot to increment the internal ver number.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #36  
Unread 07-12-2010, 09:31 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Ok fixed the .exe to reflect 1.2 build 5
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #37  
Unread 07-22-2010, 04:55 AM
Calain80's Avatar
Calain80 Calain80 is offline
A Dragoon Sith
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 99
Default

While I like the clean look of the updater I have a problem with using it to start the Station Launcher:

As the Station Launcher and the game don't use the default path and also are on different partitions the option to use the Station Launcher did not work. So I tried to set the station launcher as an "other application" to start. Unfortunately you can't set parameters for an other application ("--game EQ2"). So that also doesn't work.

Mainly 'cause of this problem I still use the old updater.
Reply With Quote
  #38  
Unread 07-22-2010, 11:07 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Quote:
Originally Posted by Calain80 View Post
While I like the clean look of the updater I have a problem with using it to start the Station Launcher:

As the Station Launcher and the game don't use the default path and also are on different partitions the option to use the Station Launcher did not work. So I tried to set the station launcher as an "other application" to start. Unfortunately you can't set parameters for an other application ("--game EQ2"). So that also doesn't work.

Mainly 'cause of this problem I still use the old updater.
I use the station launcher with it just fine I just don't have it open up to the EQ2 game. I'll look into adding the ability to add switches to the file.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download

Last edited by Landiin : 07-22-2010 at 11:11 AM.
Reply With Quote
  #39  
Unread 07-23-2010, 03:04 AM
Calain80's Avatar
Calain80 Calain80 is offline
A Dragoon Sith
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 99
Default

Thanks!
Reply With Quote
  #40  
Unread 07-26-2010, 04:04 PM
Calain80's Avatar
Calain80 Calain80 is offline
A Dragoon Sith
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 99
Default

Thanks again for the update! Works great now!
Reply With Quote
  #41  
Unread 07-10-2011, 12:48 PM
JetLagDragonfly JetLagDragonfly is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jul 2011
Server: Unkown
Posts: 4
Default

Works on my mac when the other EQ2maps would not, 5 stars from me
Reply With Quote
  #42  
Unread 07-20-2011, 01:19 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

OMFG!!! Deleted 1.2.6 source!!! Thought it was eq2map the ui files.. /cry good thing I have 1.1. whatever... /sigh

Now to figure out what is missing.... /BODY::Face->palm!
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download

Last edited by Landiin : 07-20-2011 at 08:04 AM.
Reply With Quote
  #43  
Unread 07-20-2011, 03:23 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,287
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Oooops That's an ouchie.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #44  
Unread 07-20-2011, 03:48 PM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Quote:
Originally Posted by Landiin View Post
OMFG!!! Deleted 1.2.6 source!!! Thought it was eq2map the ui files.. /cry good thing I have 1.1. whatever... /sigh

Now to figure out what is missing.... /BODY::Face->palm!
Use SVN or a similar revision control system. Too useful to not have IMO.

Also if you have not extensively written to your disk yet google a free undelete program and recover your files.
Reply With Quote
  #45  
Unread 07-20-2011, 08:11 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Crushbone
Posts: 2,667
Default

Quote:
Originally Posted by gm9 View Post
Use SVN or a similar revision control system. Too useful to not have IMO.

Also if you have not extensively written to your disk yet google a free undelete program and recover your files.
^^

Assuming the files are pretty small, you could still have a good chance of getting them back, assuming you didn't go downloading all kinds of stuff.
__________________
Reply With Quote
  #46  
Unread 01-18-2012, 04:15 AM
Gardee Gardee is offline
A Grizzled Badger
 
Join Date: Aug 2009
Server: Unkown
Posts: 46
Send a message via Yahoo to Gardee Send a message via Skype™ to Gardee
Default intaslling up dater & Eq maps

This is my dir that EQ is installed at on my PC

C:\Program Files\EVERQUEST II

in that i see folders launchpad and
Station launcher

just where do i extract the eq maps to so i can once again enjoy the best maps prog that EQ 2 uses
the last eq 2 up date MY Viursscanner saw the launch padasa worm ..deleted the file so now i dont have station launcher the way it was ,,,for now till EQ techs getback to me but i 'd like to be able to have EQ 2 maps working thanks any one
Reply With Quote
  #47  
Unread 01-18-2012, 04:16 AM
Gardee Gardee is offline
A Grizzled Badger
 
Join Date: Aug 2009
Server: Unkown
Posts: 46
Send a message via Yahoo to Gardee Send a message via Skype™ to Gardee
Default intaslling up dater & Eq maps

This is my dir that EQ is installed at on my PC

C:\Program Files\EVERQUEST II

in that i see folders launchpad and
Station launcher

just where do i extract the eq maps to?? so i can once again enjoy the best maps prog that EQ 2 uses.
the last eq 2 up date MY Viurs scanner saw the launch pad as a worm ..deleted the file so now i dont have station launcher the way it was. ,,,For now till EQ techs get back to me but i 'd like to be able to have EQ 2 maps working thanks any one
Reply With Quote
  #48  
Unread 01-20-2012, 12:36 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Probably use "C:\Program Files\EVERQUEST II" as the path to eq2. I haven't looked at the auto launch since they are forcing the new launcher. I just randomly update eq2map then run the launcher. I'll take a look at it and see if I need to add code for it to load the new launcher.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #49  
Unread 01-20-2012, 02:59 PM
Therendil's Avatar
Therendil Therendil is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 414
Default

I've mentioned this in other threads, but AoD made some changes to the launch process. The biggest deal is that you must NOT call eq2.exe to launch the game because that will now break your setup. You must call launchpad.exe or everquest2.exe in the current EQII directory. Station Launcher is officially dead as well, at least for EQII.

I use EQ2Maps, but I never use the launch function myself, so I don't know exactly what it points to for that.
__________________

Last edited by Therendil : 01-20-2012 at 03:01 PM.
Reply With Quote
  #50  
Unread 01-21-2012, 10:31 AM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

Ok here is what to do:
Just drag and drop your EverQuest2 shortcut icon (the one the new launcher made) in the the path field. The updater will get the path to the game from the shortcut. You can no longer use the station launcher option in the run options. You are now limited to Patcher or No Patch.

There is the possible (maybe) that EverQuest2.exe and LaunchPad.exe are not in the same directory?.?. If this is the case you'll need to use the path to EverQuest2.exe to get EQ2MAP to update correctly. If this is the case my Updater will tell you.

Maybe one day I'll get around to updating My EQ2MAP updater but I feel the mod community in EQ2 isn't being supported by SOE and I've long lost my drive to build/make/support my creations for this game.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download

Last edited by Landiin : 01-21-2012 at 10:35 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI