Quantcast HELP!!!!! Insom's Stat Strip 1.3 - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Help!?!?!

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 12-07-2017, 11:56 AM
Sacz Sacz is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default HELP!!!!! Insom's Stat Strip 1.3

I installed this interface but have issues. Right now I would really like to remove this interface so I can get back to gaming. Apparently, some issues have presented themselves where playing is difficult.

1. There is an interface on my screen but certainly nothing like what I was expecting;
2. I cannot converse with any NPC properly. Most of the options to answer are not available to me;

If someone could help me with this issue I would very much appreciate it. I need to get my EQ2 back to normal. I have deleted the interface but it seems that didn't work.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-07-2017, 07:56 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 305
Default

Try typing /loadui default and see if that fixes it.
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-07-2017, 10:40 PM
Sacz Sacz is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default Thanks

Thank you for your reply. I will give that a shot when I go in-game in a few.
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-07-2017, 11:30 PM
Sacz Sacz is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default Insom's Stat Strip 1.3

Just as an FYI .... there was an existing eq2.ini in the EVERQUEST II folder. I renamed it and copied the NEW eq2.ini in its place. The STRIP appeared. It was located at the bottom of the screen where it was almost unreadable. I also still could not converse with any NPC. To return to normal I assume all that needs to be done is to delete and replace whatever I have done. Is this correct. At this point I just want to get back to normal and play. Thanks Darqwood!
Reply With Quote
  #5  
Unread 12-08-2017, 05:38 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 305
Default

When you use /loadui default, the game ignores any customizations and puts you back to the officially sanctioned UI. Every time you run the patcher it grooms the Default UI folder, removing anything that doesn't belong and adding anything that was deleted. If you have not configured the eq2.ini file with any settings beyond a custom UI folder, you can safely delete that as well.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:44 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface