Quantcast
Looking for just the broker pricing UI... - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DarqUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 05-03-2022, 07:03 AM
Amaesing Amaesing is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Post Looking for just the broker pricing UI...

All,

Someone told me this was the place to come to get the ability to raise prices of my items past 10 million. Is there a way to do this without using the entire UI? I currently like my UI but I am so tired of not being able to list higher prices. Thanks in advance for the help!!

Bob
Reply With Quote
  #2  
Unread 05-03-2022, 06:34 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 729
Default

The attached file will let you add or subtract plat amounts up to 10 million per click. Unzip and drop it into your current custom UI folder. Click the green up-arrow when you want to set a large price.
Attached Files
File Type: zip eq2ui_popup_setprice.zip (20.4 KB, 24 views)
Reply With Quote
  #3  
Unread 05-03-2022, 10:02 PM
Amaesing Amaesing is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Thumbs Up Thank you, solved!

Thank you very much!

Reply With Quote
  #4  
Unread 05-07-2022, 01:10 AM
sas0969's Avatar
sas0969 sas0969 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Nov 2008
Server: Everfrost
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
The attached file will let you add or subtract plat amounts up to 10 million per click. Unzip and drop it into your current custom UI folder. Click the green up-arrow when you want to set a large price.
Will this work for someone using the default UI? (WHY they still use it, I have no idea).
Reply With Quote
  #5  
Unread 05-07-2022, 05:23 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 729
Default

Yes but they will need to create a custom UI folder to put it in. This can be done in one of two ways: Click F.A.Q. at the top of this page and follow the instructions, or use the DarqUI utility to create an empty custom folder: Minimal DarqUI Installation


.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:57 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | WoWInterface | LoTROInterface | ESOUI | MMOUI