Quantcast Clocks and Timers - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DarqUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 02-13-2019, 04:20 PM
tetryl tetryl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2005
Server: Crushbone
Posts: 12
Default Clocks and Timers

Not sure what is going on with my timers in game. On one character the clock is shown but the timers don't. On another character it has both timers and on another it only has just one.

Thanks
__________________
Reply With Quote
  #2  
Unread 02-13-2019, 06:33 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 402
Default

There are small gold arrows on the left and right edges of the clock frame that open and close the stopwatch and countdown timer. For each character, choose what you want to display and it should stay that way between logins. If it does not, then move the clock by a few pixels to trigger the window to save before switching characters or logging out.



Reply With Quote
  #3  
Unread 02-13-2019, 08:00 PM
tetryl tetryl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2005
Server: Crushbone
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
There are small gold arrows on the left and right edges of the clock frame that open and close the stopwatch and countdown timer. For each character, choose what you want to display and it should stay that way between logins. If it does not, then move the clock by a few pixels to trigger the window to save before switching characters or logging out.



These timers are from 3 different characters. I can't get the numbers back up on some of my characters.

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Timers.jpg
Views:	20
Size:	31.8 KB
ID:	8997  
__________________
Reply With Quote
  #4  
Unread 02-14-2019, 06:31 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 402
Default

Right-click the first one, go to Window Settings and click Default Location. This should close both timer panels and reset the window. What happens when you click the arrows?


.
Reply With Quote
  #5  
Unread 02-14-2019, 04:00 PM
tetryl tetryl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2005
Server: Crushbone
Posts: 12
Default

Just figured it out. The right and left little arrows on the norath/sun globe opens up the timers.

Thanks for your help.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:00 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface