EQ2Interface

EQ2Interface (http://www.eq2interface.com/forums/index.php)
-   ProfitUI (http://www.eq2interface.com/forums/forumdisplay.php?f=41)
-   -   No Loot window and UI Updater is broken (http://www.eq2interface.com/forums/showthread.php?t=15673)

Blazing_Ratman 05-20-2011 06:07 PM

No Loot window and UI Updater is broken
 
First off with the Updater, i have been using it with 0 problems for a long time and now i am getting that it can not find my Everquest2.exe and i must pick it in the setting ect....ok i go there and doesnt let me after i go through the options of selecting it...i hit Ok and nothing, every time i do it as well mind you.

All while i keep getting this crap popping up, which is also the first thing to pop up upon opening the updater.

Exception thrown while opening database connection

java.sql.SQLException: error in script file line: 4 out of memory
at org.hsqldb.jdbc.Util.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcConnection.<init>(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbcDriver.getConnection(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbcDriver.connect(Unknown Source)
at java.sql.DriverManager.getConnection(Unknown Source)
at java.sql.DriverManager.getConnection(Unknown Source)
at de.pala.updater.IO.HSQLDB.openConnection(HSQLDB.java:38)
at de.pala.updater.IO.HSQLDB.<init>(HSQLDB.java:29)
at de.pala.updater.Arrange.IO.<init>(IO.java:40)
at de.pala.updater.Management.<init>(Management.java:28)
at de.pala.updater.GUI.Main.<init>(Main.java:131)
at de.pala.updater.profitui.Startup$1.run(Startup.java:62)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$000(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$1.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)



Idk what happened to cause this to break but its not letting me fix this pretty simple problem....

Now with the Loot window, I do not have Auto Decline looting on, and yet its acting as though it is in a way because i am not getting a loot window popping up on 1 of my alts.

Any ideas on what to do with both this problems??

Blazing_Ratman 05-20-2011 06:28 PM

Ok never mind on the updater i just reset all settings and it worked....

However i still do not get a loot window on my alt toon...

Blazing_Ratman 05-20-2011 06:30 PM

Ok never this thread....stupid in-game options got all ****ed up after the servers came back up last week.... =/

TalTal 05-20-2011 06:58 PM

No worries. Seems a lot of people have been having issues.

Silat

Therendil 05-23-2011 11:53 AM

I agree. There has been a lot of high weirdness. Here's a random example....

Most of my people have had to pick up and re-place their sales displays. The displays were still right there in their houses, but the broker thought they were not. I had to reset them to get the "Visit..." in the broker window. Also, it seemed as though nobody sold anything until I did the reset.

Nothing to do with Profit, but a strong hint to check all settings when the going gets weird.

-= Therendil =-


All times are GMT -5. The time now is 03:17 PM.

vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI