EQ2Interface

EQ2Interface (http://www.eq2interface.com/forums/index.php)
-   ProfitUI (http://www.eq2interface.com/forums/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ProfitUI Community Edition (http://www.eq2interface.com/forums/showthread.php?t=18352)

TalTal 03-08-2017 11:45 AM

ProfitUI Community Edition
 
The current version of ProfitUI is the community edition. The updater for which is hosted here:

http://www.eq2interface.com/download...tyEdition.html

This version is no longer maintained by a single author although myself and Darqwood are handy points of contact.

Enjoy your game!
Silat

vc50er 04-20-2018 02:34 PM

I am trying to install Profitui. The file I downloaded for the Profitui folder has a multitude of zip files in it. Do I unzip them and put them into the Profitui folder?

As soon as the game finishes reading the Profitui folder it bombs out the game.Temporarily I put all the zip files into a temp folder in the Profitui folder.

I moved the temp file out of the EQ2 area. Still bombs.
I haven't played the game for decades.

Darqwood 04-21-2018 03:42 AM

If you will use the updater from Silat's link above you should get a clean installation in a folder called ProfitUI_CE. There won't be any zip files involved. The updater will make it your default UI.

Zendi 06-04-2018 02:21 PM

My active quest journal always loads up with funky formatting, with too many blank lines. If I resize the window, making it briefly wider, then returning to the same size the text is correct.

Is there any way to fix this?

Darqwood 06-06-2018 10:37 AM

See if this issue is present in the default active quest window by deleting or renaming \UI\ProfitUI_CE\eq2ui_journals_active.xml. I have seen this before, but not sure if it's specific to ProfitUI.


.

Therendil 06-19-2018 09:12 PM

This is actually a very old issue that I have seen for a long time. I always cleared it by closing and re-opening the window. It also clears when you zone.

Krune 07-31-2018 05:44 PM

eq2 ascension windows is not working properly
 
Hey there,

I want to apologize ahead of time if this problem is already posted some where. I am new to this forum. The ascension window in Profit word overlap and you can't read it unless you cycle through it. Is there any fix for this?

Thanks in advance,

Louly 08-19-2018 05:44 PM

nothing changed
 
Quote:

Originally Posted by TalTal (Post 107222)
The current version of ProfitUI is the community edition. The updater for which is hosted here:

http://www.eq2interface.com/download...tyEdition.html

This version is no longer maintained by a single author although myself and Darqwood are handy points of contact.

Enjoy your game!
Silat

I uninstalled EQ2 and reinstalled then downloaded This profitUI
I used to have the old one. Nothing changed except the size of the hot bars.
It's still using the EQ2 default even though I set up Profit UI in the settings.

Any advice of what I can try.

Thanks,

Louly

Therendil 08-20-2018 10:04 AM

I had this happen to me once. The only thing different about that EQ2 installation from all the others I have done was that I was still using the streaming client and had not flicked the Full Download switch.

I fixed that one by using the /loadui command to reload the default and then load ProfitUI CE. I have no idea why it didn't install correctly in the first place. I am tracking this issue now.

-= Therendil =-

Louly 08-21-2018 06:48 AM

Seems to be working now thank you.
There's only a couple characters that don't show the 4 buttons - eq2, infocenter, night vision. May just needs to update still

I changed the streaming to download.

Therendil 08-23-2018 09:28 AM

Glad it's working now, although I am still bothered by the fact that some characters are missing some bits. Should be the same for everyone on the same installation.

Keep us posted and let us know if you have any more problems.

-= Therendil =-


All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.

vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI