EQ2Interface

EQ2Interface (http://www.eq2interface.com/forums/index.php)
-   EQ2Map Troubleshooting (http://www.eq2interface.com/forums/forumdisplay.php?f=36)
-   -   eq2 UI issue (http://www.eq2interface.com/forums/showthread.php?t=18574)

Stormwarnn 09-03-2018 10:38 AM

eq2 UI issue
 
So I removed profit UI and went to the game default.. but when I try to install the game maps.. it adds profit ui back into my game as where its loaded. I have uninstalled removed deleted.. yet there we go.. its back on when I update maps.. can I not use eq2 maps with the game default UI?

Darqwood 09-04-2018 05:45 AM

You can use EQ2MAP without another custom UI. How are you removing ProfitUI, and how are you installing EQ2MAP?

Stormwarnn 09-04-2018 09:28 AM

I un-installed profit from the windows program. and downloading eq2 maps website. but I make sure profit if gone.. not showing up in the eq2 folders marked UI or the system.. and as soon as I download eq2 maps again it has it listed. I even direct the install to the default..

jnils 09-04-2018 01:41 PM

All you should need to do is delete the EQ2.ini file.
Run the updater and it should reinstall eq2maps.

Stormwarnn 09-04-2018 04:04 PM

no ini file
 
I don't have that file showing anywhere in my eq2 folers

jnils 09-05-2018 03:47 PM

Should be in the root.
If not, eq2map should create it if missing.

Stormwarnn 09-30-2018 02:54 PM

frustrated
 
I can not find the ini file.. or anything saying root.. I have some maps but not all the maps.. I raid.. 3 nights a week. I really need the maps for zones such as Guk and PoM,

jnils 10-03-2018 03:01 AM

Then you need to check EQ2Map settings.
The path to your eq2 folder can't be right.
Make sure there is not 2 installations of eq2.


All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.

vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI