Quantcast
Load UI_Settings? - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 08-20-2007, 04:05 AM
grump grump is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Default Load UI_Settings?

I read I shouldnt use this command, but i dont find any reason for this in this Forum.

What will happen if I do this?

and how can I copy without this command the UISettings from one char to another?

Simply rename the Char.xml file in the EQ2 directory?
Reply With Quote
  #2  
Unread 08-20-2007, 04:41 AM
caltch caltch is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Jul 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default I use it all the time.

I've never had any problems with that command. I use it all the time to make one of my characters UI set up the same as another.
Reply With Quote
  #3  
Unread 08-20-2007, 06:27 AM
depechenode's Avatar
depechenode depechenode is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Toxxulia
Posts: 584
Default

You might be thinking of the /loadui command and not the settings one. The /loadui still appears broke and tends to botch up the .ini

/load_uisettings works perfectly and does allow you to set up other characters to all use the same window positions.
Reply With Quote
  #4  
Unread 08-20-2007, 06:32 AM
grump grump is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Default

ah, ok!
many thanks
Reply With Quote
  #5  
Unread 08-20-2007, 12:03 PM
FloridaFringe FloridaFringe is offline
A Griffon
 
Join Date: Sep 2005
Server: Lucan DLere
Posts: 459
Send a message via ICQ to FloridaFringe Send a message via AIM to FloridaFringe Send a message via MSN to FloridaFringe
Default

There was a short period of time a couple of months back when the /load_uisettings command was causing issues since it was corrupting the information during the process. However, that issue has been resolved and there shouldn't be any worry with using the command at this time.
Reply With Quote
  #6  
Unread 08-20-2007, 04:44 PM
Iron Tiger 2 Iron Tiger 2 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Nov 2006
Server: Guk
Posts: 7
Default

does this mean there is a /save_uisettings ?
Reply With Quote
  #7  
Unread 08-20-2007, 04:54 PM
FloridaFringe FloridaFringe is offline
A Griffon
 
Join Date: Sep 2005
Server: Lucan DLere
Posts: 459
Send a message via ICQ to FloridaFringe Send a message via AIM to FloridaFringe Send a message via MSN to FloridaFringe
Default

Yes. Someone else might be able to fill in any blanks but to the best of my knowledge the commands most often used for loading and saving UI elements are:

/loadui
/load_uisettings
/load_uisettings <file>
/save_uisettings <file>
/load_keymaps <file>
/save_keymaps <file>
/load_colors <file>
/save_colors <file>
/load_options
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:49 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface