Quantcast
harvest deop's broken after todays update - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DrumsUI

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 01-15-2013, 02:43 PM
sniperic1 sniperic1 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Apr 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 5
Default harvest deop's broken after todays update

looks like soe did an update today that broke the harvest depost, and all.
Reply With Quote
  #2  
Unread 01-15-2013, 03:18 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Rumbleroot Sapling
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by sniperic1 View Post
looks like soe did an update today that broke the harvest depost, and all.
personal and guild depots what file am I looking for to delete till the fix is in?

Last edited by RumTumTugger : 01-15-2013 at 03:22 PM.
Reply With Quote
  #3  
Unread 01-15-2013, 03:31 PM
Wynd64 Wynd64 is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jun 2009
Server: Everfrost
Posts: 6
Default Wynd64

Yup, it appears all the depots are messed up. I trust Drum to fix it pretty fast though, he has never let us down before.
Reply With Quote
  #4  
Unread 01-15-2013, 03:32 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Rumbleroot Sapling
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Wynd64 View Post
Yup, it appears all the depots are messed up. I trust Drum to fix it pretty fast though, he has never let us down before.
I know but since I"m tradeskill leader in one of my guilds I need the use of the harvest depots now so I can start changing permissions which is why I wnat the xml to delete till the fix comes in I need drums for raiding and I have a raid tonight so dont' watn to go completley default.
Reply With Quote
  #5  
Unread 01-15-2013, 03:37 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Rumbleroot Sapling
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 68
Default

nevermind found it eq2ui_inventory_container.xml

Last edited by RumTumTugger : 01-15-2013 at 03:59 PM.
Reply With Quote
  #6  
Unread 01-15-2013, 03:51 PM
Mysstie's Avatar
Mysstie Mysstie is offline
A Griffon
 
Join Date: Oct 2008
Server: Oasis
Posts: 118
Default

You are correct, eq2ui_inventory_container.xml is the file that handles the Harvest Depots (House and Guild).
__________________
Reply With Quote
  #7  
Unread 01-15-2013, 09:47 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,169
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Will try to fix tonight, most likely will have to wait until tomorrow.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #8  
Unread 01-16-2013, 08:07 PM
Mysstie's Avatar
Mysstie Mysstie is offline
A Griffon
 
Join Date: Oct 2008
Server: Oasis
Posts: 118
Default

Looks like tomorrow's patch is going to modify the Harvest Depot window again so I'd probably hold off til after that patch and keep using the default for now.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Unread 01-16-2013, 08:08 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,169
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Quote:
Originally Posted by Mysstie View Post
Looks like tomorrow's patch is going to modify the Harvest Depot window again so I'd probably hold off til after that patch and keep using the default for now.
Just resizing changes it looks like. I'll chance it for now
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #10  
Unread 01-18-2013, 08:02 AM
Giphia Giphia is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jan 2013
Server: Unkown
Posts: 2
Default Guild Hall Harvest Depot Still Broken

Even after the Drums fix for the guild hall harvest depot, the depot still has problems. There is a tab to select "permissions" for use of the depot. When you click on the tab there are 3 drop-down windows to select who can deposit/use/withdraw. Those drop-downs don't work... I will never use Sony's default UI (hate it), but I really need to be able to set the depot permissions. I had my sister set them (because she uses Sony's UI...ugh!), but I need the ability using Drums. Please help...
Reply With Quote
  #11  
Unread 01-18-2013, 09:00 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,169
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Quote:
Originally Posted by Giphia View Post
Even after the Drums fix for the guild hall harvest depot, the depot still has problems. There is a tab to select "permissions" for use of the depot. When you click on the tab there are 3 drop-down windows to select who can deposit/use/withdraw. Those drop-downs don't work... I will never use Sony's default UI (hate it), but I really need to be able to set the depot permissions. I had my sister set them (because she uses Sony's UI...ugh!), but I need the ability using Drums. Please help...
Strange, I'll look into it. Are you sure you have the permission to be able to adjust the permissions?
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #12  
Unread 01-18-2013, 09:48 AM
diverscuba23 diverscuba23 is offline
A Young Mystail Rat
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 5
Default

I did some looking, for me it is the Consumption/Crafting pull down that does not work. I even went to the default and did a compare and I don't see anything obvious as to why that one does not work and the one above it and the one below it do work. Also I noticed that the Confirm button is outside of the default size of the permissions window, and was left at its default location, could you move that so that it is visible along the left side. thanks.
Reply With Quote
  #13  
Unread 01-18-2013, 05:43 PM
Mysstie's Avatar
Mysstie Mysstie is offline
A Griffon
 
Join Date: Oct 2008
Server: Oasis
Posts: 118
Default

Looks like both yours and the default one are ignoring their resized values and revert back to the default size when camping back to the toon or logging back in. Link to my thread about the default on in the EQ2 forums: http://forums.station.sony.com/eq2/i...d-height.3221/

Every time I resize it, it adds another container_clone_# entry into the settings file. At the moment I'm calling this a SoE problem as it happens with the default window.
__________________
Reply With Quote
  #14  
Unread 01-19-2013, 11:45 AM
Giphia Giphia is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jan 2013
Server: Unkown
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Drumstix42 View Post
Strange, I'll look into it. Are you sure you have the permission to be able to adjust the permissions?
Yep... it's mine and my sister's guild and all of our toons are trustees. It works with the Sony UI, but not with Drums.
Reply With Quote
  #15  
Unread 01-19-2013, 07:25 PM
AZDixx AZDixx is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Dec 2004
Server: Everfrost
Posts: 16
Lightbulb Temp Workaround - Consumption/Crafting on Depot

Quote:
Originally Posted by diverscuba23 View Post
I did some looking, for me it is the Consumption/Crafting pull down that does not work. I even went to the default and did a compare and I don't see anything obvious as to why that one does not work and the one above it and the one below it do work. Also I noticed that the Confirm button is outside of the default size of the permissions window, and was left at its default location, could you move that so that it is visible along the left side. thanks.
I literally was frustrated by this problem - what I did was move my mouse around and just click insanely on the pc button (laptop). The good news:
I found that when you click on the top or bottom button, there is a space between the button and the pull-down menu that appears.
If you go to the middle button and click just under it (consumption/crafting) WITHIN that narrow amount of space you saw, and do it properly, the menu will appear. I was finally able to set it to Friend for a hall I play in.

Why the spacing is off like this, I don't know.

Last edited by AZDixx : 01-19-2013 at 07:55 PM.
Reply With Quote
  #16  
Unread 01-26-2013, 10:01 AM
petuniasevan's Avatar
petuniasevan petuniasevan is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

Yes, Drumstixx: On the harvest depot, the click enabling spot for the Consumption/Crafting dropdown is about a millimeter below the actual dropdown triangle clickie, just barely below the outline. In other words, I can click on the triangle all day on that particular entry, and unlike "Deposit" and "Withdraw" it does nothing until I move down out of the box slightly, but not so far as to get the "move window" mouse icon.
Reply With Quote
  #17  
Unread 01-28-2013, 09:39 AM
erk48188 erk48188 is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Dec 2008
Server: Unkown
Posts: 17
Default

looks like there's now a CONFIRM button in the bottom right on the default UI which needs to be added.

thanks for the work, drums
Reply With Quote
  #18  
Unread 01-29-2013, 07:17 PM
diverscuba23 diverscuba23 is offline
A Young Mystail Rat
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by erk48188 View Post
looks like there's now a CONFIRM button in the bottom right on the default UI which needs to be added.

thanks for the work, drums
see my post above -- the code for the confirm button is there, it is just outside of the default size for the depot window, resize the window and you will see it.
Reply With Quote
  #19  
Unread 01-29-2013, 08:04 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,169
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Sorry I'll try to fix this tonight/tomorrow.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #20  
Unread 02-11-2013, 03:27 PM
dufosnee dufosnee is offline
A Dervish Cutthroat
 
Join Date: Jan 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 37
Default

I'm not sure if I missed an update, but this is still broken for me. Auto updated says last change was in January. Should I redownload or something?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:05 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface