Quantcast Darqui Icon Bar - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Help!?!?!

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 01-30-2018, 03:32 PM
Ajesc Ajesc is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2008
Server: Unkown
Posts: 5
Default Darqui Icon Bar

I am having a hard time figuring out how to configure the Icon Bar, I love the UI just loaded few weeks ago and got all latest updates but can not figure out how to use it. Need any help pleese thankyou
Reply With Quote
  #2  
Unread 01-30-2018, 08:12 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 286
Default

In the utility or the in-game Window Manager there is a button with a question mark [?] in the upper right-hand corner. From the Icon Bar setup page click the [?] and you will see quite a bit of help. Please post again if you are still having trouble with it.
Reply With Quote
  #3  
Unread 01-30-2018, 10:42 PM
Ajesc Ajesc is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2008
Server: Unkown
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
In the utility or the in-game Window Manager there is a button with a question mark [?] in the upper right-hand corner. From the Icon Bar setup page click the [?] and you will see quite a bit of help. Please post again if you are still having trouble with it.
yes i work thru that and doesnt help Sorry I sound like a idiot but i cant figure it out i save hot bars by the button open icon bar and cant get past there, says if i click on a unconfigured button a pop up window should come up but it does not just lost thx if ya can give help off of this
Reply With Quote
  #4  
Unread 01-31-2018, 08:11 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 286
Default

If you saved your hotbars then you are almost done. In the utility, choose your character and Icon Bar at the top of the window. If you don't see the dropdowns, click the house icon at the top of the utility. Next click My Hotbars and you should see your saved hotbars. If you want something that is not in the hotbars, type it into Slot Name and click Lookup.
Reply With Quote
  #5  
Unread 01-31-2018, 10:57 AM
Ajesc Ajesc is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2008
Server: Unkown
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Darqwood View Post
If you saved your hotbars then you are almost done. In the utility, choose your character and Icon Bar at the top of the window. If you don't see the dropdowns, click the house icon at the top of the utility. Next click My Hotbars and you should see your saved hotbars. If you want something that is not in the hotbars, type it into Slot Name and click Lookup.
I got it now thank you, it all came together now and yes this UI is great thanks for making it and supporting it Thanks again
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:41 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface