Quantcast Kicked out when using quest helper - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 02-04-2017, 02:24 PM
Ronni Ronni is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2005
Server: Everfrost
Posts: 6
Default Kicked out when using quest helper

When I am in the quest helper and click on any of the website links for assistance on a quest I get kicked out of the game. I recently did a clean install of Profit UI and am using the Profit UI Community edition under the /loadui command.

Any help is appreciated .... I'm too dumb to do quest without my quest helper and golden trail
Reply With Quote
  #2  
Unread 02-04-2017, 02:33 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 245
Default

Quote:
Originally Posted by Ronni View Post
When I am in the quest helper and click on any of the website links for assistance on a quest I get kicked out of the game. I recently did a clean install of Profit UI and am using the Profit UI Community edition under the /loadui command.

Any help is appreciated .... I'm too dumb to do quest without my quest helper and golden trail

Not using /loadui is the first hurdle. Going to a website with the in-game browser after using loadui is virtually a guaranteed crash. In the ProfitUI_CE Utility, go to the Files page and click "Make this UI the default." If the blue command link says something like "Stop using this UI as your default" then click it twice.

Try logging in and you should have ProfitUI without needing the /loadui command. The browser may still crash, in which case you can delete or rename eq2ui_mainhud_browser.xml in your ProfitUI_CE folder. This will load the default browser the next time you restart the game. The default browser is very lightweight and stands less of a chance of crashing your game session.


.
Reply With Quote
  #3  
Unread 02-04-2017, 03:57 PM
Ronni Ronni is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2005
Server: Everfrost
Posts: 6
Default Files Page

"Stop using this UI as your default" then click it twice. Was able to do this.

When I logged into the game there was a screen waiting for me to pick the Profit UI resolution. I picked the highest.

It still looked like the default UI ..... also there were no links on the quest helper screen to go to WIKI, Zam or any where else.

Where did I make my error ?

Last edited by Ronni : 02-04-2017 at 04:39 PM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 02-04-2017, 04:59 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 245
Default

On the LaunchPad, click the Tools button in the lower left and then click "Open Game Directory." Make a note of the folder path in the window that appears. Now on the Files page of the ProfitUI Utility click "Open in File Explorer." The second path should match the first, with \UI\ProfitUI_CE added onto the end.


.
Reply With Quote
  #5  
Unread 02-04-2017, 09:21 PM
Ronni Ronni is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Feb 2005
Server: Everfrost
Posts: 6
Default

Yes, it is all working again. I can not thank you enough!!!!!!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:03 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface