Quantcast Eq2map Updater fails when you try to run. - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP > EQ2Map Troubleshooting

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-18-2014, 08:19 PM
Docbleu Docbleu is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Nov 2014
Server: Unkown
Posts: 1
Default Eq2map Updater fails when you try to run.

I get eq2map updater has stopped working. I tried to reinstall and it continues to do this. I just updated on Wednesday of last week and was trying to update it again.

It was working perfectly. Even tried to turn off anti virus and same thing happens. Using Windows 7 Professional. 12 gig memory -
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-24-2014, 11:18 PM
ninkitty ninkitty is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Nov 2014
Server: Unkown
Posts: 1
Default help!

Quote:
Originally Posted by Docbleu View Post
I get eq2map updater has stopped working. I tried to reinstall and it continues to do this. I just updated on Wednesday of last week and was trying to update it again.

It was working perfectly. Even tried to turn off anti virus and same thing happens. Using Windows 7 Professional. 12 gig memory -
Yep, same thing with me. I un-installed and re-installled and didn't fix. Did anyone get the program working yet? If so, how?
Reply With Quote
  #3  
Unread 02-27-2015, 12:32 AM
Camigwen Camigwen is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Apr 2005
Server: Mistmoore
Posts: 4
Default

im having the same problem. i have windows 8.1 and 8Gigs of Ram. I've tried reinstalling it and it keeps crashing. Is any one working on anymore?
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-09-2016, 04:03 PM
bett2001 bett2001 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Jan 2006
Server: Butcherblock
Posts: 1
Default Same Issue with Windows 10

I can't get it to load at all either, it worked fine up until Nov 25th 2016 and ever since then all I get is the stopped/error reporting box and none of my maps are even showing in game anymore. Have uninstalled/reinstalled, uninstalled/made sure all UI files were removed/reinstalled. checked to ensure that .net2.0 + is installed and all drivers for video etc are up to date ( hey, ya never know!) all with no avail to get the program to behave. I have pulled the .wer file from the event viewer if there is someone who can help me understand it better so I know where to fix this issue. Thanks
Reply With Quote
  #5  
Unread 12-09-2016, 04:58 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 213
Default

Disable your antivirus/malware/firewall software just long enough to get updates.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:41 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface