Quantcast UI Directory... - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-12-2013, 04:03 PM
Jonah_JB's Avatar
Jonah_JB Jonah_JB is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2008
Server: Permafrost
Posts: 5
Default UI Directory...

Ok so I had DrumsUI installed, and got EQ2Maps installed and working. After having some issues with DUI I decided I did not want it. So I uninstalled DUI and EQ2Maps. Reinstalled EQ2 Maps only to find that it keeps auto-making a new folder called DrumsUI.

When I go to the options to change the default UI DrumsUI is the only one showing up.

Why?
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-12-2013, 04:06 PM
Dolby's Avatar
Dolby Dolby is offline
Bacon Eater
Premium Member
EQ2Interface Admin
This person is a EQ2Map developer.
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,444
Default

In EQ2Map click the options button and under "UI Directory" what do you have selected?
Reply With Quote
  #3  
Unread 11-12-2013, 04:07 PM
Jonah_JB's Avatar
Jonah_JB Jonah_JB is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2008
Server: Permafrost
Posts: 5
Default

DrumsUI, but its the ONLY option. There is default, default blue or a blank for none.
Reply With Quote
  #4  
Unread 11-12-2013, 04:18 PM
Dolby's Avatar
Dolby Dolby is offline
Bacon Eater
Premium Member
EQ2Interface Admin
This person is a EQ2Map developer.
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,444
Default

Ok then DrumsUI modified your eq2.ini file which is normal and fine.

eq2.ini is located in your EverQuest II folder and can be opened with notepad. You can either remove the entry for DrumsUI or you can change it to EQ2MAPS. What ever name is on that line where DrumsUI is currently is what EQ2MAP will use to install or if the entire line is removed EQ2MAP will make one for it self.
Reply With Quote
  #5  
Unread 11-12-2013, 04:35 PM
Jonah_JB's Avatar
Jonah_JB Jonah_JB is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2008
Server: Permafrost
Posts: 5
Default

Trying not to mess anything up, you are referring to where it says…
cl_ui_skinname [name]

yes?
Reply With Quote
  #6  
Unread 11-12-2013, 04:51 PM
Dolby's Avatar
Dolby Dolby is offline
Bacon Eater
Premium Member
EQ2Interface Admin
This person is a EQ2Map developer.
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,444
Default

It should say cl_ui_skinname DrumsUI right? Change it to cl_ui_skinname EQ2MAP

Last edited by Dolby : 11-12-2013 at 04:58 PM.
Reply With Quote
  #7  
Unread 11-12-2013, 05:03 PM
Jonah_JB's Avatar
Jonah_JB Jonah_JB is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2008
Server: Permafrost
Posts: 5
Default

Ok and all the UIs will read it as is? I tend to change my UIs often lol, have yet to find one that I actually like to stay with longer then a month or two.
Reply With Quote
  #8  
Unread 11-12-2013, 05:39 PM
Dolby's Avatar
Dolby Dolby is offline
Bacon Eater
Premium Member
EQ2Interface Admin
This person is a EQ2Map developer.
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,444
Default

There can only be 1 UI directory, its not like WoW where each AddOn can have its own folder. In EQ2 everything has to be put into 1 custom UI directory. So if you make EQ2MAP your new custom UI folder you'll need to install any other interface into that same EQ2MAP folder.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:42 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface