Quantcast Failed to download Manifest - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 10-22-2013, 07:49 PM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default Failed to download Manifest

hello,

sorry but i can't install maps :

Quote:
Checking for new Manifest
Failed to download Manifest
Unknown downloading Error:
Manifest
L'accès au chemin d'accès 'C:\Users\daniel\AppData\Local\EQ2MAP_Updater\cache\Manifest_List.xml' est refusé.
Retry
Failed to download Manifest
Unknown downloading Error:
Manifest
L'accès au chemin d'accès 'C:\Users\daniel\AppData\Local\EQ2MAP_Updater\cache\Manifest_List.xml' est refusé.
Using cached Manifest
Scanning installed files
No Updated Files
No New Files
Update Done
game is insalled in D:\eq2
updater in D:\eq2\UI\bobsui (bobsui just to follow strictly the installation instructions)

eq2.ini is :
Quote:
cl_ui_skinname bobsui
cl_ui_subdir UI/
Thanks for answering

Last edited by antoinebcn : 10-22-2013 at 07:57 PM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 10-22-2013, 11:41 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2,636
Default

Run the EQ2MAP updater as an admin.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Unread 10-23-2013, 01:50 AM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

first thig i did on right clic
any other idea ?
Reply With Quote
  #4  
Unread 10-23-2013, 01:52 AM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

eq2maps installed in D not in C
it has been installes in C the first time i installed it like 1 year and a half ago and uninstalled this week when i had to reinstall full eq2
Reply With Quote
  #5  
Unread 10-23-2013, 02:02 AM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

i have 3 eq2.ini

1 is eq2.ini with the 2 lines of text for eq2maps
2 eq2_default.ini
3 eq2_recent.ini
Reply With Quote
  #6  
Unread 10-23-2013, 04:44 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,331
Default

The best thing is to let the updater install in its default path, don't change it, no need to.

Uninstall the updater and reinstall again.

Delete the eq2.ini file and let the updater create one for you.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #7  
Unread 10-23-2013, 05:52 AM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

same results
sorry
Reply With Quote
  #8  
Unread 10-23-2013, 06:16 AM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

downloaded the manual installation
got the forlders replacing the eq2 ones in the proper place

i have now maps on zones with poi but only yellow icons
don't have the dongeons instance maps
any tip please ?

Last edited by antoinebcn : 10-23-2013 at 06:20 AM.
Reply With Quote
  #9  
Unread 10-23-2013, 01:37 PM
antoinebcn antoinebcn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Oct 2013
Server: Unkown
Posts: 7
Default

Landiin's EQ2MAP Updater 's working
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:13 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface