Quantcast Galleon of Dreams (Prestige Home) - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP > EQ2MAP New maps

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 04-17-2013, 06:16 AM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default Galleon of Dreams (Prestige Home)

mapstyle name = home_ferry

it's essentially the same map as Dreadcutter.
Can we just use the ingame map and create an xml-entry for the home, or do we need to clone the Dreadcutter map, put it into the map folder etc?

I'll do the job, if anything is needed that I can help with. Just tell me.
Reply With Quote
  #2  
Unread 04-19-2013, 10:52 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,360
Default

You could add a imagestyle, saves me a lot of time.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-19-2013, 01:36 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

i could map it and make an imagestyle,
but I dont know the original resolution of the map in the game.
if you can tell me...
it is 800x600 on your website, and 1260x950 on my screencapture from the game.

Cant we use the map as it is in the game files?
<ImageStyle Name="exp09_dun_drinals_ferry" displayname=":69c2ff87d7b707ed:The Dreadcutter" />

or do i need to make a screencapture and create my own map as a file in the maps folder?

Last edited by Rittmeister64 : 04-19-2013 at 03:07 PM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 04-20-2013, 02:23 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,360
Default

Ok, this was harder then i thought, it is a hardcoded map from SOE.
I don't think we can reuse the ingame map as is.
The image needs to be 1600*1200 , but it is not easy to get it without fog.
Might be easyer to remap it with a lower resolution.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #5  
Unread 04-20-2013, 01:41 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

thanks for checking!
too bad we cant use them. another flawed SOE design choice
I'll do it when I find the time and nobody else is first.

by the way, these 700+ views on topics, are they authentic users, or some indexing by searchengines etc?
Reply With Quote
  #6  
Unread 04-20-2013, 01:49 PM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,360
Default

Quote:
Originally Posted by Rittmeister64 View Post
by the way, these 700+ views on topics, are they authentic users, or some indexing by searchengines etc?
I don't know.
I think Dolby might know.
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface