Quantcast DarqUI Utility error - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Developer Discussion > Bugs

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-21-2017, 03:23 PM
MarkSam MarkSam is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Jul 2005
Server: Guk
Posts: 22
Default DarqUI Utility error

Got this when selecting a character in the Inventory Tab:

Said something like can't convert string to Long, then...:


************** Exception Text **************
System.InvalidCastException: Conversion from string "" to type 'Long' is not valid. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ParseDecimal(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToLong(String Value)
--- End of inner exception stack trace ---
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToLong(String Value)
at DarqUI_Unified.InventoryOps.ComboBoxInvChars_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.WmReflectCommand(Message& m)
at System.Windows.Forms.ComboBox.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-21-2017, 05:31 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 213
Default

Quote:
Originally Posted by MarkSam View Post
Got this when selecting a character in the Inventory Tab:

Said something like can't convert string to Long, then...:


************** Exception Text **************
System.InvalidCastException: Conversion from string "" to type 'Long' is not valid. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ParseDecimal(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToLong(String Value)
--- End of inner exception stack trace ---
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToLong(String Value)
at DarqUI_Unified.InventoryOps.ComboBoxInvChars_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ComboBox.WmReflectCommand(Message& m)
at System.Windows.Forms.ComboBox.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Please zip and send the inventory file:

\EverQuest II\logs\servername\EQ2INV31_charname.txt

to darqwood at hotmail dot com, and I'll see what's going on.


.
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-27-2017, 11:09 AM
MarkSam MarkSam is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Jul 2005
Server: Guk
Posts: 22
Default

I just discovered that my DarqUI Unified Utility is version 3.1.0.0 - The current version is 3.1.0.8. I'm fairly sure it auto-updated itself in the past. Maybe I missed an install step that is bugging it?

Anyway, that may be the reason for the above error I was getting, I'll let you know.
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-27-2017, 11:14 AM
MarkSam MarkSam is offline
A Crazed Gnoll
 
Join Date: Jul 2005
Server: Guk
Posts: 22
Default

Yep.. the new version worked fine. Not sure why I didn't have it already, but I'll keep an eye out in the future.
Reply With Quote
  #5  
Unread 05-16-2017, 01:42 PM
Aegweil Aegweil is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2017
Server: Unkown
Posts: 2
Default no harvest depot button EQ2 Stormhold

I just updated my darqui TODAY and went to craft, but no Disable Supply Depot button. Deleted all old Darqui folders, resetup Unified, no change.
Reply With Quote
  #6  
Unread 05-16-2017, 03:27 PM
Aegweil Aegweil is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2017
Server: Unkown
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Aegweil View Post
I just updated my darqui TODAY and went to craft, but no Disable Supply Depot button. Deleted all old Darqui folders, resetup Unified, no change.
Disregard, GH settings.....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:44 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface