Quantcast [added] Arcane Academy (Prestige Home) - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP > EQ2MAP New maps

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 04-18-2013, 02:43 AM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default [added] Arcane Academy (Prestige Home)

map completed

Last edited by Rittmeister64 : 04-18-2013 at 05:06 PM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 04-18-2013, 09:39 AM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

Quote:
<ImageStyle Name="home_freeport" displayname="Arcane Academy (Prestige Home)" menugroup="DLere" zonerect="-50, -195, 179, 2" >
<ImageFrame Source="images/maps/map_home_freeport.dds" SourceRect="0,0,508,436" />
</ImageStyle>
attached : preview and DDS file
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	home_freeport.jpg
Views:	322
Size:	77.5 KB
ID:	8027  
Attached Files
File Type: dds map_home_freeport.dds (108.3 KB, 217 views)

Last edited by Rittmeister64 : 04-18-2013 at 05:02 PM.
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-18-2013, 05:07 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

ready to be published
Reply With Quote
  #4  
Unread 04-24-2013, 01:52 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

bla bla bla
Reply With Quote
  #5  
Unread 04-25-2013, 01:53 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,342
Default

oops, sorry
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #6  
Unread 04-28-2013, 05:30 AM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

i think you made a mistake in the zonerect.
the map shows up like a mosaic 4 times.
the zonerect i posted worked for me, so i dunno how that happened.
or maybe its just my screwed up installation. dunno.
Reply With Quote
  #7  
Unread 04-28-2013, 05:45 AM
jnils's Avatar
jnils jnils is offline
EQ2MAP Developer
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Splitpaw
Posts: 1,342
Default

Ok, try again
__________________
Pimigo / Splitpaw
Reply With Quote
  #8  
Unread 04-28-2013, 07:55 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

yes looks good now
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:58 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface