Quantcast [Not a bug] Camp to character mods - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Developer Discussion > Bugs

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 10-04-2006, 06:04 PM
Faetyl's Avatar
Faetyl Faetyl is offline
Freeport Pizza Delivery
Featured
 
Join Date: Mar 2005
Server: Unrest
Posts: 1,212
Send a message via Yahoo to Faetyl
Default [Not a bug] Camp to character mods

Is it just me or did GU28 break the camp to character mods?
(aka the camp to specific character)

I'll wait before I attempt to make any changes...
__________________
Thor/Faetyl of the Unrest Server
ThorUI AU - Play EverQuest2 in Style!
Portal
Forums

Got Guild?

"Always code as if the person who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live."
Reply With Quote
  #2  
Unread 10-04-2006, 07:16 PM
depechenode's Avatar
depechenode depechenode is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Toxxulia
Posts: 584
Default

Mine works just fine with LU28, no changes needed from LU27. (shutdown.xml - modded)
Reply With Quote
  #3  
Unread 10-05-2006, 01:56 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Mine still works as it did before (modded shutdown + login). It will /camp <charactername> if on the same account or otherwise kick you to the login screen for going to a second account (because I never managed to skip that step).
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.

Last edited by gm9 : 10-05-2006 at 02:01 AM. Reason: added details
Reply With Quote
  #4  
Unread 10-05-2006, 06:22 AM
Tarkus Tarkus is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 10
Default

Broke for me. If doesn't appear to pick up the character name and attempts to login a char named &. It eventully brings up the character select screen. I am using ThorUI btw.

Tarkus
Reply With Quote
  #5  
Unread 10-05-2006, 08:09 AM
Mahonri's Avatar
Mahonri Mahonri is offline
Human Paladin
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2005
Server: Kithicor
Posts: 209
Send a message via ICQ to Mahonri Send a message via AIM to Mahonri Send a message via MSN to Mahonri Send a message via Yahoo to Mahonri
Default

I have been notified that mine no longer works with the latest update, and it is high on my list of things to do now that I am returning. I'm not sure exactly when I'll be able to get to it though (should be soon), so keep an eye out for it.
__________________
Dyre -Pre-Beta Info- -Portal-
Reply With Quote
  #6  
Unread 10-05-2006, 01:31 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2,658
Default

In you're thing, are you using &quot (with a semicolon) in the XML? I recently had a problem where &quot stopped working properly for me (I was doing a lot of concatonation, a mix of gamedata and strings) -- it would say & quot; (note the space) and mess everything up.
Reply With Quote
  #7  
Unread 10-05-2006, 04:22 PM
depechenode's Avatar
depechenode depechenode is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Toxxulia
Posts: 584
Default

Here is my shutdown to character xml.. it works and has since like LU21 or something...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
- <Page BackgroundColor="#00FF00" eq2usescomwndcontrols="true" Location="341,250" Name="Shutdown" ScrollExtent="296,212" Size="296,212" UserMovable="true" Visible="false">
<Button LocalText="Cheezey" LocalTooltip="Guk" Location="25,34" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Toryk" LocalTooltip="Guk" Location="145,34" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Nyox" LocalTooltip="Guk" Location="25,60" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Troquin" LocalTooltip="Guk" Location="145,60" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Libul" LocalTooltip="Nagafen" Location="25,86" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Rothaz" LocalTooltip="Guk" Location="145,86" Name="Preset_Button" OnPress="camp 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' 'cl_autoplay_allowed 1'=' ' cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_world=(LocalTooltip) cl_autoplay_char=(LocalText) cl_autoplay_char=(LocalText) hide_window='mainHUD.Shutdown' hide_window='mainHUD.Shutdown'" ScrollExtent="120,30" Size="120,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" />
<Button LocalText="Camp to Character Select" LocalTooltip="/camp" Location="25,112" Name="CampToCharSelect" ScrollExtent="240,30" Size="240,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" Tooltip="/camp">Camp to Character Select</Button>
<Button LocalText="Camp to Desktop" LocalTooltip="/camp desktop" Location="25,138" Name="CampToDesktop" ScrollExtent="240,30" Size="240,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" Tooltip="/camp desktop">Camp to Desktop</Button>
<Button LocalText="Exit EQ2 Without Camping" LocalTooltip="/quit desktop" Location="25,164" Name="Quit" ScrollExtent="240,30" Size="240,30" Style="/ButtonStyles.text_button_default" Tooltip="/quit desktop">Exit EQ2 Without Camping</Button>
<Page BackgroundOpacity="1.000" Color="#181716" Location="20,33" Name="ButtonBkg" PackLocation="left, top" PackLocationProp="0020/0001,0033/0001" PackSize="absolute, absolute" PackSizeProp="0046/0001,0049/0001" RStyleDefault="/FrameStyles.BkgRoundedGreyscale.rect" ScrollExtent="250,163" Size="250,163" />
<Text AbsorbsInput="false" Font="/Fonts.FontZapf18" LocalText="Camp" Location="47,0" MaxLines="1" Name="WC_Title" PackSize="fixed" PackSizeProp="0002/0003,xxxx/xxxx" ScrollExtent="90,25" Size="90,25" TextAlignment="Center" TextColor="#F0D040" UserMovable="true">Camp</Text>
<Button LocalTooltip="Close" Location="261,3" Name="WC_CloseButton" PackLocation="right,top" PackLocationProp="-035/0001,0003/0001" ScrollExtent="15,15" Size="15,15" Style="/ButtonStyles.close_button" Tooltip="Close" UserMovable="true" />
<Button LocalTooltip="Window Options" Location="231,3" Name="WC_OptionsButton" PackLocation="right,top" PackLocationProp="-065/0001,0003/0001" ScrollExtent="15,15" Size="15,15" Style="/ButtonStyles.options_button" Tooltip="Window Options" UserMovable="true" Visible="false" />
<Button LocalTooltip="Help" Location="246,3" Name="WC_HelpButton" PackLocation="right,top" PackLocationProp="-050/0001,0003/0001" ScrollExtent="15,15" Size="15,15" Style="/ButtonStyles.help_button" Tooltip="Help" UserMovable="true" Visible="false" />
<Page AbsorbsInput="false" BackgroundOpacity="1.000" Name="WC_Titlebar" PackLocation="left,top" PackLocationProp="0000/0001,0000/0001" PackSize="absolute" PackSizeProp="0000/0001,xxxx/xxxx" RStyleDefault="/FrameStyles.title_gold" ScrollExtent="296,32" Size="296,32" />
<Page AbsorbsInput="false" BackgroundOpacity="1.000" Location="0,17" Name="WC_Frame" PackLocation="top,left" PackLocationProp="0000/0001,0017/0001" PackSize="1,absolute" PackSizeProp="0002/0003,0016/0001" RStyleDefault="/FrameStyles.win_gold" ScrollExtent="296,196" Size="296,196" />
<Page AbsorbsInput="false" BackgroundOpacity="1.000" Location="7,22" Name="WC_Backdrop" PackLocation="top,left" PackLocationProp="0007/0001,0022/0001" PackSize="absolute, absolute" PackSizeProp="0018/0001,0036/0001" ScrollExtent="278,176" Size="278,176" />
</Page>
Reply With Quote
  #8  
Unread 10-05-2006, 06:20 PM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Basically the same code that I use, except that I just /camp <charname> while on the same account (see below). I'd be interested to know what the code is in those UI's that broke because of the LU.
OnDoubleClick="CAMPWHO=Parent.Parent.IsSameAccount.Checked ? &quot; &quot; : SelectedItem.Name
camp CAMPWHO
cl_autoplay_allowed=1 cl_autoplay_allowed=1
cl_autoplay_char=SelectedItem.Name cl_autoplay_char=SelectedItem.Name
cl_autoplay_world=SelectedItem.server cl_autoplay_world=SelectedItem.server
cl_Username=SelectedItem.username cl_Username=SelectedItem.username
LoginScene.LSUsernamePassword.WindowPage.CharacterSelect.SelectedItemIndex= SelectedItemIndex
hide_window MainHUD.Shutdown"
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #9  
Unread 10-05-2006, 06:57 PM
depechenode's Avatar
depechenode depechenode is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Toxxulia
Posts: 584
Default

Mine is using buttons on "camp" You just click the button with the character name to camp to. No password info is needed.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	camp.JPG
Views:	795
Size:	20.7 KB
ID:	5251  

Last edited by depechenode : 10-05-2006 at 07:03 PM.
Reply With Quote
  #10  
Unread 10-05-2006, 10:50 PM
Faetyl's Avatar
Faetyl Faetyl is offline
Freeport Pizza Delivery
Featured
 
Join Date: Mar 2005
Server: Unrest
Posts: 1,212
Send a message via Yahoo to Faetyl
Default

I originally used Mahonri's mod and edited it way back when... (His work is always excellent)
Window resizes top to bottom allowing you to hide character tabs.
Also, I have multiple accounts so made several tabs. (I never got around to releasing this version as an option in the ThorUI...)

I'll have to redo the mod now.

Here's a screenshot and the xml not that it's worth much now.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Camp.JPG
Views:	414
Size:	39.8 KB
ID:	5253  
Attached Files
File Type: xml eq2ui_mainhud_shutdown.xml (43.0 KB, 334 views)
__________________
Thor/Faetyl of the Unrest Server
ThorUI AU - Play EverQuest2 in Style!
Portal
Forums

Got Guild?

"Always code as if the person who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live."

Last edited by Faetyl : 10-05-2006 at 10:55 PM.
Reply With Quote
  #11  
Unread 10-06-2006, 01:59 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

For completeness sake here is my login/shutdown set, originally based on Deacon's windows:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Login.jpg
Views:	758
Size:	61.4 KB
ID:	5261  Click image for larger version

Name:	Shutdown.jpg
Views:	761
Size:	52.0 KB
ID:	5262  
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #12  
Unread 10-06-2006, 02:06 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Looking at your code Faetyl, there seems to be a UIbuilder hickup that liekyl is responsible for killing your mod:

camp &amp;amp;amp;apos;cl_autoplay_allowed 1&amp;amp;amp;apos;=&amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos;cl_autoplay_allowed 1&amp;amp;amp;apos;=&amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos;
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #13  
Unread 10-06-2006, 09:31 AM
mblaser mblaser is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default

I originally had Mahonri's, then it broke with LU28. So then I tried the code that depechenode pasted here, that didn't work. I then tried Faetyl's, but fixed what gm9 pointed out, still nothing. I then went back to Mahonri's and tried gm9's fix, and still nothing. No matter which mod I try, I always get the same error:

Could not find world Crushbone Crushbone Crushbone Revlock Revlock Revlock mainHUD

Revlock being the name of the character I'm trying to camp to.

I know this isn't something major, but it bugs the hell out of me lol.
Reply With Quote
  #14  
Unread 10-06-2006, 10:10 AM
Mahonri's Avatar
Mahonri Mahonri is offline
Human Paladin
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2005
Server: Kithicor
Posts: 209
Send a message via ICQ to Mahonri Send a message via AIM to Mahonri Send a message via MSN to Mahonri Send a message via Yahoo to Mahonri
Default

I just reactivated my account yesterday, so I will be making my quick change shutdown window my first priority.
__________________
Dyre -Pre-Beta Info- -Portal-
Reply With Quote
  #15  
Unread 10-06-2006, 04:19 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2,658
Default

Quote:
Originally Posted by gm9
Looking at your code Faetyl, there seems to be a UIbuilder hickup that liekyl is responsible for killing your mod:

camp &amp;amp;amp;apos;cl_autoplay_allowed 1&amp;amp;amp;apos;=&amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos;cl_autoplay_allowed 1&amp;amp;amp;apos;=&amp;amp;amp;apos; &amp;amp;amp;apos;
Thats exactly it.

IF you put &quot; or anyhing like that in the XML manually, and then use UIBuilder it changes that ampersand into &amp; -- by the looks of it, it did that multiple times, starting with &apos; and then it kept changing the & to &amp; over several iterations.
Reply With Quote
  #16  
Unread 10-06-2006, 04:28 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

I've never ever used &quot; in XML. The only time I can ever think I would use it is if I need to " something inside a Attribute. Yes another good reason to try and never press the save button in the UIBuilder.
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #17  
Unread 10-06-2006, 08:09 PM
zinick zinick is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: May 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 4
Default work around

i found that when i start camping to an alt and then click camp to character select screen it loads the alt juat fine without having to go to the character selet screen. hope this helps.
Reply With Quote
  #18  
Unread 10-06-2006, 10:50 PM
lordebon lordebon is offline
Fetish Core author
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 2,658
Default

Quote:
Originally Posted by Landiin
I've never ever used &quot; in XML. The only time I can ever think I would use it is if I need to " something inside a Attribute. Yes another good reason to try and never press the save button in the UIBuilder.
Thats originally why I used it (because I needed a string delimited inside an argument). But then I had an epiphony... Now I just use the singlequote ( ' ) to delimit an entire arguement in which I need to use the doublequote ( " ). Solved my problem, hehe.
Reply With Quote
  #19  
Unread 10-08-2006, 01:48 AM
Faetyl's Avatar
Faetyl Faetyl is offline
Freeport Pizza Delivery
Featured
 
Join Date: Mar 2005
Server: Unrest
Posts: 1,212
Send a message via Yahoo to Faetyl
Default

Here we are all fixed now.
I wonder though...
Could the bug in the UIBuilder that does this be fixed?

Although Altova XML Spy is nice, It is even better to edit visually in the UIBuilder but if we edit outside the builder then open in the builder it tends to well... react badly to our work.

Either that or change the name to UIViewer and remove the save/vomit button.
I'm kidding of course.
The good certainly out weighs the bad.
Attached Files
File Type: xml eq2ui_mainhud_shutdown.xml (33.9 KB, 349 views)
__________________
Thor/Faetyl of the Unrest Server
ThorUI AU - Play EverQuest2 in Style!
Portal
Forums

Got Guild?

"Always code as if the person who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live."

Last edited by Faetyl : 10-08-2006 at 01:34 PM.
Reply With Quote
  #20  
Unread 10-08-2006, 04:25 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Quote:
save/vomit button
I like that.
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #21  
Unread 10-08-2006, 11:45 AM
Tarkus Tarkus is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Faetyl
Here we are all fixed now.
Ignore this it was a user error. I updated the account name for Tab1 in one place and failed to change it in a second place. I corrected this and all works well. Thanks for the update.

Tarkus

Thanks for the updated file. Just set it up for my chars and all works well and I like the new tabs. I just have one problem and that is I can go to any of the tabs and the buttons display fine except for Tab1. Once I leave Tab1 and return to it the buttons for Tab1 are not visible on my system. This appears to only effect Tab1 buttons.

Tarkus

Last edited by Tarkus : 10-08-2006 at 01:37 PM.
Reply With Quote
  #22  
Unread 10-08-2006, 01:39 PM
Faetyl's Avatar
Faetyl Faetyl is offline
Freeport Pizza Delivery
Featured
 
Join Date: Mar 2005
Server: Unrest
Posts: 1,212
Send a message via Yahoo to Faetyl
Default

I just realized I was a goober uploaded my modified version with my character names in it.

I just uploaded the "clean" version without my characters.

As for the missing tab issue.
That does sound like a UI issue specific to this mod.
Is it possible that you may have accedentaly modified/removed something that references tab 1?

I'd suggest downloading it again and do a (ctrl-h) to find and replace.
You can type in character in the first field and just change the replace with each of your character names.
Repeat the process for the server entries as well.
__________________
Thor/Faetyl of the Unrest Server
ThorUI AU - Play EverQuest2 in Style!
Portal
Forums

Got Guild?

"Always code as if the person who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live."
Reply With Quote
  #23  
Unread 10-08-2006, 11:40 PM
Tarkus Tarkus is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Jun 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 10
Default

It was my error. I had replaced the name for Tab 1 in one place and not the both places that caused the problem I saw. Instead of Account01 I called it something different and did not change it in the other place that it was referenced. I saw that you also had char names and servers and was curious if that was intentional or not.

Tarkus
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface