Quantcast Maps install question - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 03-09-2005, 12:06 AM
Tahoe Tahoe is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default Maps install question

I read the very brief instructions that came with the maps download..."Unzip EQ2MAP.zip into your custom UI folder with zip folder structure (use folder names) enabled."

I have a UI folder but no custom UI folder. Do I need to creat a custom UI folder? If so where? If I just want to use the standard UI will there be any problems or do I have to use a custom UI to use maps?

Thanks,
Tahoe
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-09-2005, 12:36 AM
Deathbane27's Avatar
Deathbane27 Deathbane27 is offline
aka Mook
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2004
Server: Nektulos
Posts: 1,451
Default

You must go to the UI folder and create a new folder within that. Name it MyMods or something easy. Unzip the download to that folder.

Go back to the EQ2 main folder. Make a copy of eq2_recent.ini and rename it to just eq2.ini. Open it up with Notepad, delete everything, and paste in the following:

cl_ui_subdir UI/
cl_ui_skinname MyMods
ics_maxcameradistance 10.0



(The last line is optional, but you really do want it. )

Load EQ2, and you should have the maps installed.
__________________
If it ain't broke, it needs more features!
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-09-2005, 12:45 AM
Tahoe Tahoe is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

Thanks for the reply DB27.

I found eq2_recent....but not eq2_recent.ini

same thing?
Reply With Quote
  #4  
Unread 03-09-2005, 12:46 AM
taco-man's Avatar
taco-man taco-man is offline
EQ2MAP Updater Author
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Nov 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 1,349
Send a message via AIM to taco-man Send a message via MSN to taco-man Send a message via Yahoo to taco-man
Default

yes, your system is just not set to display the file extensions for known file types.
__________________
EQ2MAP Updater Download
EQ2MAP Website
How to Install a custom interface
Reply With Quote
  #5  
Unread 03-09-2005, 01:24 AM
Deathbane27's Avatar
Deathbane27 Deathbane27 is offline
aka Mook
This person is a EQ2Map developer.
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2004
Server: Nektulos
Posts: 1,451
Default

Quote:
Originally Posted by Tahoe
Thanks for the reply DB27.

I found eq2_recent....but not eq2_recent.ini

same thing?

Since you're not set to display the file extensions, be sure to rename it to "eq2" instead of "eq2.ini" (otherwise it'll really be eq2.ini.ini, which won't work).
__________________
If it ain't broke, it needs more features!
Reply With Quote
  #6  
Unread 03-09-2005, 11:05 AM
Tahoe Tahoe is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

Everything is working great.

Thanks for the help TM and DB27!

Tahoe
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:16 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface