Quantcast POI icons not syaing where they should when zooming map - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > EQ2MAP

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 12-08-2008, 01:40 AM
Sgt_Pitt Sgt_Pitt is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 15
Default POI icons not syaing where they should when zooming map

Sometimes my poi icons will not stay where they should be when the map is zoomed in and out, does this happen to anyone else ?

The only way to fix it for me is to restart the game.
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-08-2008, 10:10 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Haven't seen this yet. Can you post before/after screenshots when it happens next?

PS: This is about the new map, right?
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-10-2008, 07:11 AM
Sgt_Pitt Sgt_Pitt is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Mar 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 15
Default

Sorry for not getting back sooner, did a new vista x64 install since then.

Yep sure ill take a screenshot if it happens again on the new install.



Edit: actually i did take a screenie of it, on old system, here it is.

Last edited by Sgt_Pitt : 12-10-2008 at 07:14 AM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-10-2008, 07:40 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Thanks, looks like the POI overlay page gets offset. While we could add some code to EQ2MAP to force its position I forwarded this to SOE since that bug would be happening with the default map as well.
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #5  
Unread 04-29-2009, 10:34 AM
pooka's Avatar
pooka pooka is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 250
Default

This ends up happening to me at some point during every game session. Restarting eq2 is the only thing that seems to fix it. Any tips you can offer on where I'd need to add what code to force this into submission would be much appreciated. I'm sure SOE will fix things for everyone eventually, but I'm frustrated with losing my icons. Many thanks.
Reply With Quote
  #6  
Unread 04-29-2009, 03:44 PM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Assuming that it is really the location of the POI overlay that gets messed up as I was guessing above then you would have to reset
Map2.MapSubGroup.MapPage.Icons.Location=0,0
If you can confirm that this works and since SOE apparently isn't fixing it we can integrate it into EQ2MAP then I suppose.
__________________
P R O F I T U I ∙ R E B O R N [Auto-Updater] | [Portal] | [F.A.Q.] | [Support Forums]
~ Retired ~
If it does not work, you likely installed it incorrectly. Always try a clean install before reporting bugs.
Reply With Quote
  #7  
Unread 04-29-2009, 04:54 PM
Landiin Landiin is offline
Slayer of clock cycles
This person is a EQ2Map developer.
Featured
 
Join Date: Nov 2004
Server: Oasis
Posts: 3,464
Send a message via ICQ to Landiin Send a message via AIM to Landiin Send a message via MSN to Landiin Send a message via Yahoo to Landiin
Default

I've never experience this issue before and I suspect if it was a issue common with EQ2MAP we would have more post between 12-10-2008 and 05-29-2009.

What UI are you running and do you have any map mods installed?
__________________
Landiin's EQ2MAP Updater Discussion Download
Reply With Quote
  #8  
Unread 04-29-2009, 07:28 PM
pooka's Avatar
pooka pooka is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 250
Default

Default UI + eq2maps + a few other custom pieces. No addons for the maps, and I wiped it, redownloaded the autoupdater and had it redownload everything. Next time it happens, I'll try the above and report back. Thanks for the snippet!
Reply With Quote
  #9  
Unread 04-30-2009, 12:54 PM
brian111b brian111b is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Mar 2009
Server: Unkown
Posts: 1
Default Re: POI icons not syaing where they should when zooming map

It happened to me first time yesterday but never before that. It was easily fixed by camping to char select and logging back on again.
Reply With Quote
  #10  
Unread 04-30-2009, 03:38 PM
pooka's Avatar
pooka pooka is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 250
Default

Wasn't just shifted, also changed size on me. No clue why. Applying these via the control center worked:

Parent.Parent.Map2.MapSubGroup.MapPage.Icons.Location = 0,0
Parent.Parent.Map2.MapSubGroup.MapPage.Icons.Size = Parent.Parent.Map2.MapSubGroup.MapPage.Size
Reply With Quote
  #11  
Unread 05-06-2009, 03:19 AM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Thanks, this workaround has been added to default EQ2MAP now OnShow and OnHoverIn of the map window.
Reply With Quote
  #12  
Unread 05-06-2009, 01:52 PM
pooka's Avatar
pooka pooka is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 250
Default

Still happening. Should that be directed at Parent.MapSubGroup.MapPage.Icons.Location?
Reply With Quote
  #13  
Unread 05-06-2009, 02:51 PM
gm9 gm9 is offline
gm10-1
Premium Member
EQ2Interface Super Mod
Featured
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,479
Default

Ah silly me, put it in that button at the last moment and forgot to add the parent. Thanks.
Reply With Quote
  #14  
Unread 05-10-2009, 10:23 AM
pooka's Avatar
pooka pooka is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Dec 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 250
Default

That's fixed it!

I watched as it broke and repaired itself with mouseover. I thank you for your time, and I promise not to tell anyone that you've helped as you have retired from such things.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:42 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface