Quantcast EXP bar - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Developer Discussion > Wish List

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 08-18-2010, 01:43 PM
jester0770 jester0770 is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: May 2005
Server: Crushbone
Posts: 19
Default EXP bar

okay the talk of hate new exp bar was right it sucks. I was hoping that maybe someone was working on a new gu 57 one like the one i have. It is an all digital exp bar with no bars and was originally made by Zarys. I like everything about it, but alas it isn't compatible anymore. So come on Drumstix and all you other designers out there. I would love to see a new version that was compatible.


Thx
jester0770
Reply With Quote
  #2  
Unread 08-18-2010, 02:38 PM
tkia's Avatar
tkia tkia is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Apr 2005
Server: Blackburrow
Posts: 11
Default

Chances are your existing one will work fine if you just add the Version="2.0" parameter to it in the right place. Compare it with the new default file to see where to put it.
Reply With Quote
  #3  
Unread 08-18-2010, 02:55 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

Quote:
Originally Posted by tkia View Post
Chances are your existing one will work fine if you just add the Version="2.0" parameter to it in the right place. Compare it with the new default file to see where to put it.
there version="2.0" is for the maintained window not the xp bar. The xp bar even in default is version="1.1" and all xp bars work except the need to set userresizable="true" for ones that don't have it and dragging it a bit from the top.
Reply With Quote
  #4  
Unread 08-18-2010, 10:40 PM
jester0770 jester0770 is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: May 2005
Server: Crushbone
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Papabard View Post
there version="2.0" is for the maintained window not the xp bar. The xp bar even in default is version="1.1" and all xp bars work except the need to set userresizable="true" for ones that don't have it and dragging it a bit from the top.
according to what i could find in the code it is set to be user resizable already...oh well
Reply With Quote
  #5  
Unread 08-19-2010, 12:49 AM
jester0770 jester0770 is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: May 2005
Server: Crushbone
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by jester0770 View Post
according to what i could find in the code it is set to be user resizable already...oh well
Figured it out had to add a couple lines of code and now its fine
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface