Quantcast ProfitUI CE - scrolling in the maintained window - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 11-05-2016, 05:49 PM
raveneye_pl raveneye_pl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Dec 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default ProfitUI CE - scrolling in the maintained window

I recently switched to CE and am looking for a way to scroll through the maintained spells window. Scroll similar to the 'classic' ProfitUI, where I could scroll my "static" buffs up (out of view/display range) and thus have room to show all the dynamic ones that appear and disappear during combat.

Am I missing something and not seeing how this works in CE? Or is this feature not available (yet).

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Unread 11-06-2016, 09:41 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 192
Default

Quote:
Originally Posted by raveneye_pl View Post
I recently switched to CE and am looking for a way to scroll through the maintained spells window. Scroll similar to the 'classic' ProfitUI, where I could scroll my "static" buffs up (out of view/display range) and thus have room to show all the dynamic ones that appear and disappear during combat.

Am I missing something and not seeing how this works in CE? Or is this feature not available (yet).

Thanks in advance.

If you choose the first variant for the Maintained window on the updater, Left aligned (default), you should get mouse wheel scrolling. All the other variants were designed as non-standard volumes as opposed to composites, and I don't think mouse wheel scrolling is possible with them.

Also remember you can use spell filtering (bottom of the options tab on the character window) to right-click and hide your static spell icons from the spell effects window. If a spell effect has a maintained icon it will also get hidden.
Reply With Quote
  #3  
Unread 11-06-2016, 09:50 AM
raveneye_pl raveneye_pl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Dec 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default

Thanks for the reply!

I do not remember picking anything at all aside from the color scheme. Could you please point me in the right direction where to either find the proper xml file (so I can manually copy it into my UI folder) OR explain where I can set the option to use the default maintained window?
Reply With Quote
  #4  
Unread 11-06-2016, 10:17 AM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 192
Default

Quote:
Originally Posted by raveneye_pl View Post
Thanks for the reply!

I do not remember picking anything at all aside from the color scheme. Could you please point me in the right direction where to either find the proper xml file (so I can manually copy it into my UI folder) OR explain where I can set the option to use the default maintained window?

In the ProfitUI app, check for updates and then scroll down to Maintained. Right-click the gear next to that and make sure the first choice is checked. It most likely is, since you have never chosen any variants. I just loaded up ProfitUI in this configuration and the maintained icons are scrolling for me with the mouse wheel.

If you want to get rid of the modded version and go back to default window, first click the checkbox in the "Skip" column for Maintained so you won't accidentally download the mod in the future. Then on the Files tab click Open in File Explorer, then find and delete (or rename) eq2ui_mainhud_maintained.xml.
Reply With Quote
  #5  
Unread 11-07-2016, 12:26 PM
raveneye_pl raveneye_pl is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Dec 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 9
Default

Again, thanks for the reply.

I checked and indeed my setting were the default ones. Still, no scrolling.
Then I deleted the mainhud file and had the updater download it. Same result, no scrolling possible.
Next thing I did worked fine then - I switched from "Left aligned (default)" to "Left aligned slim". Yay for being able to scroll again
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:12 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface