Quantcast [DrumsUI] Updater - Page 21 - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DrumsUI

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #501  
Unread 02-02-2016, 03:56 PM
Sigrdrifa Sigrdrifa is offline
A Griffawn
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2006
Server: Crushbone
Posts: 74
Default

I am attempting to get the Drums Spell Timer working. My base UI is Profit, with some odds-and-ends miscellaneous pieces. I am seeing a spell timer window with one spell, Toxic Aura (on my warlock), visible. I have no settings or any way to customize this window.

What am I doing wrong?

Here's what I have:

C:\Users\Public\Sony Online Entertainment\Installed Games\EverQuest II\eq2.ini
Code:
# Set my custom UI
cl_ui_subdir UI/
cl_ui_skinname ProfitUI
C:\Users\Public\Sony Online Entertainment\Installed Games\EverQuest II\UI\ProfitUI\eq2ui_custom.xml
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Page IgnoreTab="false" ismodule="true" Name="Custom" PackSize="1,1" PackSizeProp="0002/0003,0002/0003" ScrollExtent="1024,768" Size="1024,768" Visible="false">
<include>_ProfitUI_custom.xml</include>
<include>DrumsUI_custom_includes.xml</include>
</Page>
<Namespace Name="ProfitUI_Styles">
<include>_ProfitUI_Styles.xml</include>
</Namespace>
C:\Users\Public\Sony Online Entertainment\Installed Games\EverQuest II\UI\ProfitUI
  • DrumsUI_custom_includes.xml
  • DrumsUI_custom\DrumsUI_listrank_template.xml
  • DrumsUI_custom\DrumsUI_MenuWindow.xml
  • DrumsUI_custom\DrumsUI_STI.xml
  • DrumsUI_custom\DrumsUI_TargetCasting.xml
  • DrumsUI_custom\CastingMacros\DrumsUI_CM_Settings.xml
  • DrumsUI_custom\CureFinder\DrumsUI_CF.xml
  • DrumsUI_custom\CureFinder\DrumsUI_CF_Settings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_ChatSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_ClickButtonSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_EffectsSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_ItemNotes.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_MainSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_StatBarSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_TextSettings.xml
  • DrumsUI_custom\Settings\DrumsUI_XPSettings.xml
  • DrumsUI_custom\SpellTimer\DrumsUI_ST.xml
  • DrumsUI_custom\SpellTimer\DrumsUI_ST_Settings.xml

I created a /show_window macro, and have tried various targets, none of which open anything so far as I can see:
  • /show_window DrumsUI_custom.DrumsUI_STI.xml
  • /show_window DrumsUI_custom.SpellTimer.DrumsUI_ST
  • /show_window DrumsUI_custom.SpellTimer.DrumsUI_ST_Settings
  • /show_window DrumsUI_custom.DrumsUI_MenuWindow
  • /show_window DrumsUI_custom.Settings.DrumsUI_MainSettings

Click image for larger version

Name:	SpellTimerWindow.png
Views:	250
Size:	172.7 KB
ID:	8309

What I want to be able to do is to track not just these increments, but I want to watch for Time Warp and other beneficial spells during which I'll want to cast my big booms. I'm sure more experienced 'locks will have other suggestions for what I want in the Spell Timer.

Last edited by Sigrdrifa : 02-02-2016 at 04:01 PM. Reason: Turning notifications to ON
Reply With Quote
  #502  
Unread 02-02-2016, 10:40 PM
Darqwood's Avatar
Darqwood Darqwood is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 224
Default

That looks like the DarqUI Maintained Spell Monitor which you can configure with the DarqUI Unified utility, or if you downloaded the Window Manager from said utility you can make your configuration changes from within the game (click for image). The window manager can be invoked by clicking the blue gem in the upper left corner of the monitor. Neither of these windows will interfere with your ProfitUI or DrumsUI setups.


.

Last edited by Darqwood : 02-02-2016 at 11:17 PM. Reason: Changed inline images to a link, more appropriate in somebody else's forum!
Reply With Quote
  #503  
Unread 03-27-2016, 12:16 AM
Blackhood Blackhood is offline
A Grassland Beetle
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 61
Default

Hey guys, I updated the statbar in drumsui. Did the same to what I did for the stand alone.

Fixes/updates:

-Fixed WDB/SWDB toggle color in Bar Options #2
-Fixed Flurry, WDB, SWDB order in Bar Options #2
-Added Fervor
-A poster in another thread indicated that Arcane, Noxious and elemental were truncated, applied his fix.

Just unzip and copy to your drumsui folder. It will ask to over write. You might want to backup your drumsui folder just in case.

(File removed)

Last edited by Blackhood : 05-09-2016 at 09:13 PM.
Reply With Quote
  #504  
Unread 04-27-2016, 08:27 AM
nobody99 nobody99 is offline
A Brown Bear
 
Join Date: Oct 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 10
Default

Any way to add resolve as well?

This is from the test server persona file
Code:
<Text description="Resolve" DynamicData="/GameData.Stats.Resolve" Font="/TextStyles.Normal.NormalStyle" Location="89,68" Margin="0,0,2,0" Name="Value_Resolve" PackLocation="right,top" ScrollExtent="72,16" Size="72,16" TextAlignment="Right">10000</Text>
Reply With Quote
  #505  
Unread 04-27-2016, 08:37 PM
Blackhood Blackhood is offline
A Grassland Beetle
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by nobody99 View Post
Any way to add resolve as well?

This is from the test server persona file
Code:
<Text description="Resolve" DynamicData="/GameData.Stats.Resolve" Font="/TextStyles.Normal.NormalStyle" Location="89,68" Margin="0,0,2,0" Name="Value_Resolve" PackLocation="right,top" ScrollExtent="72,16" Size="72,16" TextAlignment="Right">10000</Text>
Do you mean for the Drums Persona window? Or the drums stat bar? I just updated the stand alone bar, it's in the file area.

EDIT. Here is the statbar with resolve for the UI.
EDIT 2: Updated the drums persona with fervor and resolve stats. You will notice a statsgood folder with another persona.xml in it, thats because the default drums persona stats are a mess!
I cleaned up the stats, but beware if you use it because things might be misaligned or things might run into each other as your stats grow. Did this late at night and I have work in the morning You will probably have to resize the bottom stats window to see everything.

(Files removed, posted in my own thread)

Last edited by Blackhood : 05-09-2016 at 09:14 PM.
Reply With Quote
  #506  
Unread 04-28-2016, 12:31 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Mist Grinnin
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 76
Default

Quote:
Originally Posted by Blackhood View Post
Do you mean for the Drums Persona window? Or the drums stat bar? I just updated the stand alone bar, it's in the file area.

EDIT. Here is the statbar with resolve for the UI.
EDIT 2: Updated the drums persona with fervor and resolve stats. You will notice a statsgood folder with another persona.xml in it, thats because the default drums persona stats are a mess!
I cleaned up the stats, but beware if you use it because things might be misaligned or things might run into each other as your stats grow. Did this late at night and I have work in the morning You will probably have to resize the bottom stats window to see everything.
when is this going to be put on the updater?
Reply With Quote
  #507  
Unread 04-28-2016, 07:13 PM
Blackhood Blackhood is offline
A Grassland Beetle
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by RumTumTugger View Post
when is this going to be put on the updater?
I don't know how to do it, would Drums even want that? I know he is done with eq2 and the UI so the updater may be on autopilot.
Reply With Quote
  #508  
Unread 04-30-2016, 11:11 AM
banbha banbha is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Jan 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default

any possibility of adding the experience vials to Drums? Please and Thanks
Reply With Quote
  #509  
Unread 05-04-2016, 04:11 PM
RumTumTugger RumTumTugger is offline
A Mist Grinnin
 
Join Date: Apr 2008
Server: Guk
Posts: 76
Default

any chance you might be able to fix the stat bar unfortunelty I have no more room on my monitor to lengthen the statbar it is as far as it will go if I could get the newer 22 inch one that putz out on me working I might be able to do it but not the smaller one i'm using now.
Reply With Quote
  #510  
Unread 05-07-2016, 01:19 AM
Wyvre Wyvre is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Nov 2012
Server: Unkown
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by RumTumTugger View Post
any chance you might be able to fix the stat bar unfortunelty I have no more room on my monitor to lengthen the statbar it is as far as it will go if I could get the newer 22 inch one that putz out on me working I might be able to do it but not the smaller one i'm using now.
It would be nice to add a 3rd line to the stat bar. Or text wrap.
Reply With Quote
  #511  
Unread 05-08-2016, 01:06 AM
Blackhood Blackhood is offline
A Grassland Beetle
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by Wyvre View Post
It would be nice to add a 3rd line to the stat bar. Or text wrap.
I had this already in the works when I saw the post above yours. (3 bars)

I consider this a beta, until things are worked out. Some of the code I am working with I am unfamiliar with, but I am learning it as I go. So, I need help in telling me what is wrong etc.

This is for the DrumsUI Statbar ( I am assuming you have DrumsUI installed and updated with the updates I did before), I will push it to the stand alone bar after things are worked out here.

EDIT: If I don't hear anything from anyone by 5/13/16 (Friday), I am going to abandon this, as I don't need 3 bars and we don't need 5 variations of the Statbar out there.

EDIT2: Project abandoned. Did not hear anything. File deleted.

Last edited by Blackhood : 05-13-2016 at 11:13 PM.
Reply With Quote
  #512  
Unread 05-08-2016, 02:55 PM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,279
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

If you start your own topic in the forum with 1) changes noted, 2) screenshots showing what it looks like, and 3) files attached, I'll work with that person(s) to get files on the updater.

I don't want to use this topic as a place to discuss and outline fixes, but just keep it to feedback and update notes.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #513  
Unread 08-08-2016, 07:21 AM
Audrelynn Audrelynn is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 2
Default Issues With Drums?

Hey, all, first of all, thank you to those who are keeping Drums updated. Iíve used it for years. However, I recently had to reinstall the game and, consequently, Drums, on my computer. A couple of issues I am having that I did not experience before are that my group/raid settings are not ďsavingĒ for each character. I like my cure buttons to the side. I set it up. When I log back in on that character the next time, itís back underneath. Is there something I am missing to make these settings ďsaveĒ? Also, shortly after fervor came out, an update came out on Drums that put fervor on the character window. Even though this is the latest, I donít have it. I did notice on one of the forum posts that it should be selectable for the stat bar, which would also be fine, I donít see it there to select either. Any help anyone can offer would be appreciated.
Reply With Quote
  #514  
Unread 01-27-2017, 11:24 AM
lvwjam lvwjam is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jan 2017
Server: Unkown
Posts: 2
Default Can't get menus to work

The problem i am having is i can not get the customization windows to open. The EQ2 button on the stat bar works to open the eq2 menu but the UI button i just hear a click. when i hover over the white settings buttons on different windows such as the group window or the spell timer window i can hear the click but nothing happens. Need help bad please. I deleted everything out of the UI folder except the Default, Default_Blue and Fonts folders out of the UI folder, totally deleted everything from my computer that was related to drums and started over by downloading the drumsui updater, then running eq2 maps.

my eq2.ini
cl_ui_skinname DrumsUI
cl_ui_subdir UI/

# Sets options to advanced mode by default
cl_options_advanced 1

# Sets the default Auto Attack bar on/off
cl_show_autoattack_bar true

# Enable Anti-Aliasing support (enable here, then set via your graphics card driver)
#r_aa_blit 1

# Allow the possibility to have chat channels in more than one tab/window
#chat_allowduplicatechannels 1

#Force EQ2 to listen to your custom cl_screenwidth and cl_screenheight parameters
#cl_validate_resolution false

#Set EQ2 to auto-reduce gfx quality to save memory
#disable_auto_low_mem_mode 1
Reply With Quote
  #515  
Unread 01-28-2017, 04:59 AM
Mysstie's Avatar
Mysstie Mysstie is offline
A Griffon
 
Join Date: Oct 2008
Server: Oasis
Posts: 154
Default

Quote:
Originally Posted by lvwjam View Post
The problem i am having is i can not get the customization windows to open. The EQ2 button on the stat bar works to open the eq2 menu but the UI button i just hear a click. when i hover over the white settings buttons on different windows such as the group window or the spell timer window i can hear the click but nothing happens. Need help bad please. I deleted everything out of the UI folder except the Default, Default_Blue and Fonts folders out of the UI folder, totally deleted everything from my computer that was related to drums and started over by downloading the drumsui updater, then running eq2 maps.
One thing, for Kunark Ascending, needs to install Blackhood's updates: http://www.eq2interface.com/forums/s...ad.php?t=18226 which I'm not sure are part of the updater.
__________________
- Mysstie
Reply With Quote
  #516  
Unread 01-28-2017, 09:41 AM
lvwjam lvwjam is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Jan 2017
Server: Unkown
Posts: 2
Default fixed one thing but broke another.

ok it seems i had a lot of problems going on...i may or not have had 2 Eq2's installed haven't figured that out yet..i also had a drums in my beta folder and i also had snippets of profit ui here and there. figured it was just best to totally delete the entirety of anything that said everquest, sony, drums and profit and start over...finally finished downloading (wow that took quite a long time). downloaded and used updater. installed that kunark zip. So anyway to make a long story short if i hover over any of the drums setting buttons i can now click on them and bring up the drums menu...what is broken...i have no stat bar. It is not hidden behind anything else, it is not off screen. reading the forums i have tried typing /show_window MainHUD.StartButton (did nothing). any suggestions?
Reply With Quote
  #517  
Unread 03-23-2017, 02:55 PM
seanjkraynak seanjkraynak is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Apr 2009
Server: Unkown
Posts: 1
Default Kunark Ascending Help

Can someone please provide the latest updater, installation and patches for this DrumsUI. The issues I'm having are missing statsin the persona window as well as the statbar settings box, a Startbutton / Statbar not loading, and discontinued stats still displaying.
Reply With Quote
  #518  
Unread 03-23-2017, 07:23 PM
Blackhood Blackhood is offline
A Grassland Beetle
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Feb 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by seanjkraynak View Post
Can someone please provide the latest updater, installation and patches for this DrumsUI. The issues I'm having are missing statsin the persona window as well as the statbar settings box, a Startbutton / Statbar not loading, and discontinued stats still displaying.
Wow, you must have a really old version, see this post for DrumsUI downloads.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface