Quantcast Drums UI - How can I replace Merc window? - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > General Discussion > Help!?!?!

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Unread 04-29-2017, 05:54 PM
Eliana Eliana is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 16
Default Drums UI - How can I replace Merc window?

Hello, everyone. I'm a returning EQ2 player (templar) who has used DrumsUI for quite awhile, and love it.

Unfortunately, the Mercenary window isn't fully functional: I can't train my mercenaries, and the window doesn't show their levels; nor can I equip any items or see worn vs. appearance items.

How can I use the default EQ2 Mercenary window rather than the DrumsUI window? That's the only aspect not working for me, so I do not want to give up the entire UI.

Thanks in advance for any help,
Eliana of HoF server
Reply With Quote
  #2  
Unread 04-30-2017, 01:53 PM
malik1085 malik1085 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Feb 2008
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default

There is an update done by Blackhood that is updated for KA. http://www.eq2interface.com/forums/s...ad.php?t=18226
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-30-2017, 07:16 PM
Eliana Eliana is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by malik1085 View Post
There is an update done by Blackhood that is updated for KA. http://www.eq2interface.com/forums/s...ad.php?t=18226
Thanks very much!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:48 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface