Quantcast
Missing "Instant Upgrade" - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > DrumsUI

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 12-29-2012, 03:06 PM
stillbreadth stillbreadth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Sep 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default Missing "Instant Upgrade"

Hey there! Love the UI and have used it for years. During the latest turmoil, while I was once able to click the Instant Upgrade from within the researching window, the words are there but there is nothing clickable. I have looked for posts outlying similar issues and it appears I'm the only one experiencing this.
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-31-2012, 12:22 AM
stillbreadth stillbreadth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Sep 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

I guess my point was that originally there was a large button to click for the purchase. Now there is just a tiny hotspot just above the SC # ... works either way, just harder to track down now
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-31-2012, 12:35 AM
Drumstix42's Avatar
Drumstix42 Drumstix42 is offline
A Griffon
Featured
 
Join Date: Oct 2004
Server: Antonia Bayle
Posts: 3,175
Send a message via AIM to Drumstix42 Send a message via MSN to Drumstix42 Send a message via Yahoo to Drumstix42
Default

Can't seem to reproduce this. I guess re-check your Updater if you're using that.

I see the double up-arrow gold icon, the entire thing clickable.
__________________
"I'm afraid you're guilty of thought-crime. Don't bother getting the door, we'll let ourselves in..."
<Donate to DrumsUI> < [DrumsUI] Updater > < [DrumsUI] Full Interface> < Drumstix42 on Twitch.tv
>
Reply With Quote
  #4  
Unread 01-02-2013, 11:12 AM
stillbreadth stillbreadth is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Sep 2005
Server: Antonia Bayle
Posts: 3
Default

Thanks for checking! I just checked my other machine (thinking I had the same issue with that one) but it seems to be working correctly. I did a total reload of the Full install on the original machine and the problem still exists. Guess I'll drop a new video card in. Thanks again for checking out my issue!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface