Quantcast
Examie Items Broken - EQ2Interface
EQ2Interface.com
Search Downloads


Go Back   EQ2Interface > Featured Projects > ProfitUI

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 12-13-2012, 03:26 PM
Akume Akume is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Dec 2007
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Default Examie Items Broken

This morning SOE changed something again and now when you get a body drop, chest drop, or pickup a shiny we cannot examine it.
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-13-2012, 03:58 PM
tknarr's Avatar
tknarr tknarr is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2006
Server: Unrest
Posts: 814
Default

Quote:
Originally Posted by Akume View Post
This morning SOE changed something again and now when you get a body drop, chest drop, or pickup a shiny we cannot examine it.
I know. I'm at work so I can't fix it yet, but if I get some time I'll take a look and see how much they changed.
__________________
"Hey! I'm not illiterate. I had a book once. ...could've used some ketchup though..."
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-13-2012, 04:04 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

I fixed it so it doesn't give the error looks like they added PlayerStudio stuff into it.

Heres the file but this in no way takes away from the great work tknarr has been doing. It is a temporary fix while he works on posting any actual changes if he finds anything wrong with the fixed version
Attached Files
File Type: xml eq2ui_examine.xml (45.6 KB, 272 views)

Last edited by Papabard : 12-13-2012 at 04:11 PM. Reason: Forgot to include the icon change in the item examine area. Fixed.
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-13-2012, 04:21 PM
tknarr's Avatar
tknarr tknarr is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jul 2006
Server: Unrest
Posts: 814
Default

OK, first try at a fix. It's just player studio icons as Papabard noted. I added the icons in the spots corresponding to what the default UI has. I can't test it in-game while I'm on the clock, so it'll be after 5pm Pacific before I can check it myself. If someone else can check it and confirm it works, I can put it on the updater.
Attached Files
File Type: xml eq2ui_examine.xml (45.6 KB, 496 views)
__________________
"Hey! I'm not illiterate. I had a book once. ...could've used some ketchup though..."
Reply With Quote
  #5  
Unread 12-13-2012, 05:10 PM
Denavin Denavin is offline
A Brown Bear
 
Join Date: May 2006
Server: Everfrost
Posts: 11
Default It Works

Confirmed and Verified fix works.

Tool Tips are back at our command once again.
Reply With Quote
  #6  
Unread 12-13-2012, 07:13 PM
dixietrixie dixietrixie is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Jul 2008
Server: Antonia Bayle
Posts: 1
Default how to use the xml file?

Okay, I'm blonde and I know it, but how do I use the xml file that was attached in the thread? I have downloaded it to my computer, but dont know how to make it fix eq2. Any easy directions you can give me?
Thanks,
~kira~
Reply With Quote
  #7  
Unread 12-13-2012, 07:52 PM
Rittmeister64 Rittmeister64 is offline
A Darkpaw Brute
 
Join Date: Dec 2011
Server: Unkown
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by dixietrixie View Post
Okay, I'm blonde and I know it, but how do I use the xml file that was attached in the thread? I have downloaded it to my computer, but dont know how to make it fix eq2. Any easy directions you can give me?
Thanks,
~kira~
just copy the file to eg.
c:\games\EQ2\UI\ProfitUI\
overwrite the file with the same name.
your game is probably in c:\Program Files\Everquest II\--- or something like that.
Reply With Quote
  #8  
Unread 12-13-2012, 08:23 PM
Cyryc Cyryc is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2007
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Default

Downloaded file, ran game - examine items while hovering is still broken. Upon logging into game - gives UI broken message and says to update or revert back to unmodified UI.

Ran patcher to download and update the file, and same result.
Reply With Quote
  #9  
Unread 12-13-2012, 08:33 PM
joneal24 joneal24 is offline
A Coastal Crab
 
Join Date: Nov 2012
Server: Unkown
Posts: 1
Default

Just downloaded the file and copied to ProfitUI folder and the examine now works when I hover over items with the mouse.

Thanks for the quick fix.
Reply With Quote
  #10  
Unread 12-13-2012, 08:42 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

Quote:
Originally Posted by Cyryc View Post
Downloaded file, ran game - examine items while hovering is still broken. Upon logging into game - gives UI broken message and says to update or revert back to unmodified UI.

Ran patcher to download and update the file, and same result.
You need to save the eq2_examine.xml file posted here to your ProfitUI folder on your computer. DO NOT run the the updater after doing so. Until the file is on the updater it will simply end up overwriting the fixed file we posted here.
Reply With Quote
  #11  
Unread 12-13-2012, 09:05 PM
Cyryc Cyryc is offline
A Young Mystail Rat
 
Join Date: Mar 2007
Server: Antonia Bayle
Posts: 2
Default

I only ran the patcher AFTER trying it with the file I downloaded from here. I got the error message both times. I will try downloading and extracting the file again into the profit folder. Maybe second time will be the charm?
Reply With Quote
  #12  
Unread 12-13-2012, 09:08 PM
Starbreaker Starbreaker is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Oct 2006
Server: Antonia Bayle
Posts: 16
Default

Has this fix hot the updater yet? huh? huh?
Reply With Quote
  #13  
Unread 12-13-2012, 09:09 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

Quote:
Originally Posted by Starbreaker View Post
Has this fix hot the updater yet? huh? huh?
No tknarr is going to send it to the updater this evening I think
Reply With Quote
  #14  
Unread 12-13-2012, 09:10 PM
Papabard's Avatar
Papabard Papabard is offline
A Griffon
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Mar 2007
Server: Unrest
Posts: 647
Default

Quote:
Originally Posted by Cyryc View Post
I only ran the patcher AFTER trying it with the file I downloaded from here. I got the error message both times. I will try downloading and extracting the file again into the profit folder. Maybe second time will be the charm?
theres no file to extract save the xml file (its not zip) to your profitui folder.
Reply With Quote
  #15  
Unread 12-13-2012, 09:39 PM
Swelter Swelter is offline
A Forest Scavenger
 
Join Date: Aug 2008
Server: Antonia Bayle
Posts: 18
Default

A quick note here, not to distract folks from the important discussion here but I want to thank Tnarr for his efforts and to remark that about half our guild's raid force uses Profit and that one poll I have yet to see SOE run is "What UI interface are you running?" It strikes me as strange that they aren't facing up to the reality that if Profit and the other UI interfaces bug out their launches will become a dismal failure whether they like it or not and that they don't forward a complete rundown of their code changes and what will need to be changed prior to putting it out live. There is more I'd like to say on this but here is not the place.

Thanks Tnarr I'll give this file a shot.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | War.MMOUI | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface