EQ2Interface

EQ2Interface (http://www.eq2interface.com/forums/index.php)
-   EQ2MAP (http://www.eq2interface.com/forums/forumdisplay.php?f=34)
-   -   EQ2 Maps wont run (http://www.eq2interface.com/forums/showthread.php?t=18192)

Daynath 03-26-2016 04:15 PM

EQ2 Maps wont run
 
Hey guys. I was wondering if anyone could help me with this issue. I can no longer run EQ2maps because i get the following error. Any help would be appreciated.

Description:
Stopped working

Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: eq2map_updater.exe
Problem Signature 02: 1.2.0.10
Problem Signature 03: 4f7e05bf
Problem Signature 04: mscorlib
Problem Signature 05: 2.0.0.0
Problem Signature 06: 4ca2b851
Problem Signature 07: 2585
Problem Signature 08: 0
Problem Signature 09: System.IO.FileNotFoundException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033

PsiberDaemon 03-26-2016 06:59 PM

what version of Windows are you running?

Daynath 03-26-2016 07:16 PM

Im running windows 7 64bit

PsiberDaemon 03-30-2016 08:38 AM

Quote:

Originally Posted by Daynath (Post 106492)
Im running windows 7 64bit

hmmmm... not sure. I know Windows 10 has been doing some weird things with old .NET stuff, but if you're still on 7 the only thing I'd suggest (if you're not doing it already) is trying to run it as Administrator?

aseop 03-31-2016 06:37 PM

I would look into if your copy of mcorlib.dll is corrupt.

Darqwood 03-31-2016 08:30 PM

.

Microsoft .NET Framework Repair Tool


.

4wardlight 04-24-2016 01:45 PM

EQ2 Maps Broken due to CloudFlare crap
 
1 Attachment(s)
NOTE: The EQ2Maps interface is now completely broken due to CloudFlare being used - so now it thinks I am always a robot and then returns a "403 Forbidden" error causing the interface to no longer work. What is it with all these websites using this STUPID robot check? :mad:
Also note, that this same reason is what is breaking the EQ2 Voice Chat (Connection Error 0 or 1071).

lordebon 04-24-2016 02:55 PM

Quote:

Originally Posted by 4wardlight (Post 106527)
NOTE: The EQ2Maps interface is now completely broken due to CloudFlare being used - so now it thinks I am always a robot and then returns a "403 Forbidden" error causing the interface to no longer work. What is it with all these websites using this STUPID robot check? :mad:
Also note, that this same reason is what is breaking the EQ2 Voice Chat (Connection Error 0 or 1071).

Try Landiin's updater: http://www.eq2interface.com/download...APUpdater.html

If that doesn't work you can always try a proxy, there's a few free VPNs out there.

4wardlight 04-24-2016 06:25 PM

EQ2 Maps Broken due to CloudFlare crap
 
Just reinstalled my ProXPN and set myself up to go through Chicago USA. Now it works like a charm! Definitely CloudFlare BS!!! :mad:

4wardlight 04-24-2016 07:05 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lordebon (Post 106528)
Try Landiin's updater: http://www.eq2interface.com/download...APUpdater.html

If that doesn't work you can always try a proxy, there's a few free VPNs out there.

By the way, running Landiin's updater (without a VPN) does not work either (see screenshot).

lordebon 04-25-2016 05:03 PM

Yeah not much we can do about that - if they've flagged your IP or ISP for some reason we have no control over that.

4wardlight 04-25-2016 07:18 PM

Quote:

Originally Posted by lordebon (Post 106533)
Yeah not much we can do about that - if they've flagged your IP or ISP for some reason we have no control over that.

Sure you can, stop using them as a CDN content delivery and just host whatever file it is your using (jQuery, bootstrap, etc.) from your own server?

Dolby 04-26-2016 11:29 AM

4wardlight, can you scroll down in the news in the EQ2MAP app and see if a "Ray ID" is listed somewhere near the bottom? If I get the Ray ID I should be able to find more on why you were blocked and possibly tweak our WAF so it doesn't do that.

I tried searching on your posting IP address and did not find anything in the log so you must have had a different IP when using EQ2MAP?

The browser integrity check should be disabled for maps.eq2interface.com so it must be blocking you because of somethig else and if I can get the Ray ID I can look it up in the log.

4wardlight 04-26-2016 11:42 AM

I was able to get this one:
CloudFlare Ray ID: 299b7c5004f90ade

Dolby 04-26-2016 12:58 PM

How long ago did you get that ray id? I don't see it in the log.

I do see some "IP reputation" challenges from when you originally posted 4/24. Infact thats the only time I've ever seen that on eq2interface's WAF log. "IP reputation" challenges are usually because cloudflare is blocking a large scale ddos attack and your ip unfortunately is in the range that is flagged with a bad reputation. Or you may have something sharing that same public ip that is currently part of a ddos botnet?

If you have a fairly static ip address I can whitelist it for eq2interface. PM me the ip address if you'd like to go that route.

4wardlight 04-26-2016 01:09 PM

I got that from "Landiin's updater". I cannot see any RayID from the normal updater as it immediately gets and error msg box and then I can't do anything - so I can't scroll down and see what it is.

I've seen before where US sites block my IP thinking it's from China (it's a similar IP range) but I am coming from South America. In this "world-wide" economy, it's nice to know that discrimination still has it's place ;). I am not blaming you, and thank you for looking into it, I am just tired of Google trying to save the world from things that aren't broken.


All times are GMT -5. The time now is 03:22 PM.

vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI