EQ2Interface

EQ2Interface (http://www.eq2interface.com/forums/index.php)
-   Help!?!?! (http://www.eq2interface.com/forums/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Profit and Beta Problems (http://www.eq2interface.com/forums/showthread.php?t=16698)

Conj 11-10-2012 11:25 AM

Profit and Beta Problems
 
Thoughts?


Conj 11-10-2012 11:27 AM

Click play, starts to launch, screen turns black as if the music and pics are about to start and then nothing... client crash.
Edit: Beta worked fine until I downloaded profit 2 days ago. So I'm ASSUMING profit is the source of the problem. I just did a factory restore and all my files are up to date including java, .net and drivers. Oh and this started happening when they did the skin changes with the update 2 days ago.

Darqwood 11-10-2012 12:17 PM

Quote:

Originally Posted by Conj (Post 101395)
Click play, starts to launch, screen turns black as if the music and pics are about to start and then nothing... client crash.
Edit: Beta worked fine until I downloaded profit 2 days ago. So I'm ASSUMING profit is the source of the problem. I just did a factory restore and all my files are up to date including java, .net and drivers. Oh and this started happening when they did the skin changes with the update 2 days ago.


Installing or repairing a DirectX 9.0c install has helped several folks I've spoken with about this same problem. The link below is for 9.0c which will not downgrade a newer DirectX version.


DirectX 9.0c Runtime


.

Zidu 11-10-2012 02:48 PM

Its easy to test if something is a Profit UI Problem. Just move your eq2.ini file out of your game folder and you will log into the game using the Default UI.

Profit doesn't change any game files when its not being loaded before logging into the game.

Now for what can cause the Directx problems to just suddenly popup who knows. The info about reinstalling it is because many people had beta login problems such as you described and were only using the Default UI.

aSHUREdaSMASHER 11-16-2012 02:19 AM

profit ui reset ..and now it dosen't work..can't select the exe file for the path
 
profit ui reborn updater\.backup java.io.filenotfoundexception

aSHUREdaSMASHER 11-16-2012 07:38 AM

well i erased profit...and reinstalled it...but it didn't fix the tradeskill problem...any insight ? and i did the variable change as well

Papabard 11-16-2012 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by aSHUREdaSMASHER (Post 101532)
well i erased profit...and reinstalled it...but it didn't fix the tradeskill problem...any insight ? and i did the variable change as well

This thread has a solution for the tradeskill window issue.

http://www.eq2interface.com/forums/s...ad.php?t=16707

jonnblaze 07-31-2013 02:51 AM

ow for what can cause the Directx problems to just suddenly popup who knows. The info about reinstalling it is because many people had beta login problems such as you described and were only using the Default UI.


All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.

vBulletin Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI